Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODGLUMILA NEZGODU DA BI GA UPOZNALA: Između njih su 22 godine razlike koje nikad nisu primjećivali

Harrison Ford i Calista Flockhart su se zaljubili 2002. nakon što je ona smislila plan da ga navede na izlazak.

Calista Flockhart i Harrison Ford Izvor: Profimedia

Glumačka legenda Harrison Ford (79) vratio se na set filma 'Indiana Jones 5' nakon što se ozlijedio krajem lipnja dok su snimali scene tučnjave.

Harrison je snimljen u talijanskom gradu Cefalu dok se pripremao za nove prizore i savjetovao se s produkcijom. Glumac je nosio već dobro poznatu odjevnu kombinaciju arheologa Indiane Jonesa koja se sastoji od iznošene, smeđe kožne jakne, sive košulje i hlača te visokih cipela.

Ford je dobro izgledao i čini se da je zaliječio ozljedu ramena od prije tri mjeseca. Inače, filmska legenda je ovog ljeta boravila na našoj obali, točnije u Dubrovniku s 22 godine mlađom glumicom, zvijezdom serije 'Ally McBeal' Calisom Flockhart, a obožavatelje je osvojio svojom pristupačnošću i što se sa svima želio fotografirati.

Harrison Ford Izvor: Profimedia

Harrison i Calista, koji su uživali na ljetovanju u Hrvatskoj, su u braku od 2010., a susreli su se 2002. na dodjeli Zlatnih globusa. Glumica ga je žarko željela upoznati pa ga je polila pićem i pravila se da je to učinila slučajno. To je dobro prošlo i Ford ju je pozvao na večeru na koju je ona povela prijatelja, zvijezdu filma 'X-Men' Jamesa Marsdena.

Nakon druženja u restoranu otišli su k Fordu na piće i tada je on otjerao Marsdena. 'Samo me pogledao i rekao mi da moram otići kući', ispričao je James. Flockhart i Ford su se zaljubili te ih ni u jednom trenuku nije bilo briga za komentare zbog razlike u godinama.

Glumac je posvojio njezinog sina Liama (20) kojeg je ona usvojila dok je bio beba. Harrison je prije Caliste bio dva puta u braku te s bivšim suprugama ima kćer i tri sina, od kojih je jedan tri godine mlađi od njegove sadašnje žene.

Zanimljivo je da je zvijezda filmske franšize 'Indiana Jones' izgradila kuću u kojoj on i Flockhart žive na ranču, a u stvarnom životu je nalik junacima koje je utjelovio. Voli upravljati helikopterom s kojim je svojedobno imao nesreću, ali i spasio ženu koju je opazio izgubljenu u šumi.

Prizore sa seta i zajednička pojavljivanja para, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals