NASMIJALA SE KAD NIJE TREBALA: 'Najtužnije lice Hollywooda' viđeno kako se zabavlja dva dana nakon strašne tragedije

Hailey Bieber viđena je nasmijana na košarkaškoj utakmici samo dva dana nakon što je njezin stric Alec Baldwin usmrtio snimateljicu.

Profimedia

Manekenka Hailey Bieber viđena je na košarkaškoj utakmici sa suprugom Justinom i najboljom prijateljicom Kendall Jenner.

24-godišnjakinja je pratila LA Lakerse iz prvog reda, a veselo društvo odlično se zabavljalo čitavo vrijeme. Mnogi su komentirali kako je lijepo vidjeti Hailey nasmijanu, jer je već mjesecima prate tračevi kako je 'najtužnija mlada osoba u Hollywoodu' zbog supruga koji je nekoliko puta uhvaćen kako se ne ponaša baš lijepo prema njoj.

Ipak, čini se kako su to sve samo nagađanja, no njezin osmijeh naišao je i na kritike. Naime, prije nekoliko dana njezin je stric, glumac Alec Baldwin, na filmskom setu usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins. 42-godišnja snimateljica odmah je helikopterom prebačena u sveučilišnu bolnicu New Meyico u Albuquerque gdje je preminula, a ozljeđeni redatelj Joel Suaza se oporavlja od zadobivenih ozljeda.

'Nema riječi kojima bih mogao izraziti tugu i šok nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku', poručio je glumac koji proživljava najgore dane u životu. Zatim se oglasila i Hailey.

'Šaljem ljubav obitelji Halyne Hutchins. Ovo je zaista strašna tragedija. Moje misli su također s Joelom Souzom i nadam se da će se brzo oporaviti. Srce mi se slama zbog svih koji su uključeni', poručila je supruga pjevača Justina Biebera.

Fotografije koje nisu najbolje sjele javnosti, pogledajte u galeriji.

Profimedia Hailey i Justin Bieber