VREMEPLOV LANE JURČEVIĆ: Lice joj se nije promijenilo, no sjećate li se kako je izgledala kao plavuša?

Pjevačica Lana Jurčević napunila je 37 godina, a mi smo se prisjetili njenih glazbenih početaka.

Instagram

Pjevačica Lana Jurčević proslavila je slavi svoj 37. rođendan te smo uočili kako u njenom slučaju godine predstavljaju samo broj.  Kroz godine pjevačica je stasala u pravu damu koja je mijenjala svoj mladenački stil u čistu eleganciju.

Gotovo uvijek ista, bez trunke bora, umora ili podočnjaka, pjevačica Lana Jurčević izgleda kao da je tek napunila 18. Također, vrckavim stilom i mladenačkom energijom ostala je dostojna sebi svih ovih godina.

Ove godine nije se odlučila za glamurozno slavlje s prijateljicama, već je rođendan dočekala u kućnoj varijanti. Zagrljena sa svojim ljubimcem Šnickom, u ogrtaču i s maskom na licu, oduševila je svoje obožavatelje.

'Sutra mi je navodno rođendan, a sjećam se dana kad sam kao klinka u osnovnoj na prste zbrajala koliko mi još godina treba do 18-og ročkasa. Sad kad ih se sjetim samo me podsjećaju da vrijeme pre brzo leti, ali ja se ne dam, S ovim metodama, mogu samo u rikverc po pitanju anti age-a, nikako u ‘starost'', osvrnula se atraktivna pjevačica te dodala:

'Iako sve drugo što dolazi s godinama je jako lijepo, ne mogu se žaliti', zaključila je.

Ispod objave pljuštale su čestitke, a jednu od njih zaželjela joj je popularna pjevačica Nina Badrić: 'Sretan ti ročkas ljepoto mila, neka ti se sve želje ispune', poručila joj je Nina te nadodala puno smajlića uz čestitku.

Story 

Sjećamo se mlađahne Lane iz 2009. godine kada je snimila duet s Lukom Nižetićem. Emotivna, nježna i ljepuškasta tada nije mogla ni zamisliti da će sve ove godine 'trajati' na estradi. Gotovo da se nije promijenila od svojih početaka te i dalje zrači svježom i pozitivnom energijom.

Story 

Iako Lana rijetko kad komentira privatni život, poznato je da posljednje četiri godine uživa u vezi s Filipom Kratofilom kojeg gotovo nikad ne pokazuje, zato što on ne želi medijsku pozornost.

U našoj galeriji pogledajte kako se Lana mijenjala kroz godine te kako je izgledala kao plavuša.

Instagram Lana Jurčević promiče body positivity