U sklopu tradicionalnog obilježavanja mjeseca borbe protiv raka dojke prošle subote je u centru grada održan STORY PINK FEST pod geslom 'Sačuvajmo zdrave dojke'.

Manifestacija koju su zajedničkim snagama organizirali udruga P.I.N.K. - Life i brend Story zavili su središte grada Zagreba u ružičastu boju. Zabavno edukativni program koji prati donatorska nota započeo je na Zrinjevcu, odakle je povorka podrške oboljelima, predvođena bajkerima udruge Pleter Chapter Croatia, krenula prema Cvjetnom trgu gdje se održao glazbeno-edukativni program.

Među uzvanicima je bila i pjevačica Lana Jurčević, Storyjevo lice s naslovnice, koja se u akciju uključila i sa svojim beauty brendom La PIEL.

Lana Jurčević
Bruno Fantulin /Pixsell 

Naime, tijekom listopada u prodavaonicama dm-a diljem Hrvatske mogu se pronaći posebno označeni proizvodi, a za svaki prodani proizvod dm donira jednu kunu za spomenuti cilj. dm u akciji sudjeluje u suradnji s partnerima i brendovima Biobaza, Bionsen, Melem, Nacomi, Lavera, L’Angelica, La PIEL, CL i Borboleta. Ujedno, jedna kuna bit će donirana i od kupnje označenih proizvoda dm-ovih vlastitih brendova Balea i Alverde. Tako je Lana još jednom pokazala veliko srce.

'Po statistikama o odlascima na preventivne preglede i nismo tako loši, no uvijek može bolje. Prošla godina je bila jedina u kojoj sam preskočila pregled, ali što se tiče nekog kontinuiteta, tu stvarno pazim. Prošla godina nas je smela i to treba što prije nadoknaditi i mislim da ovakve akcije i što više pričanja o tome definitivno su bitne. Lijepa je priča i energija i sretna sam da mogu biti dio nje. Svima koji imamo tako velike platforme, ako možemo promijeniti samo jedan život... Ako mogu napraviti samo mali pomak svojim angažmanom, to je već velika stvar', poručila nam je.

Robert Gašpert Story Pink Fest poznati

'Ne volim dolaziti u centar grada, ali s velikim sam se veseljem spremala danas, bila sam jako sretna', zaključila je Lana koja je stigla u trendi, rozom kaputu i prekrasnim čizmama u koje se itekako gledalo.

Radilo se o 'teddy' kaputu koji je posljednjih nekoliko godina veliki hit među trendsetericama, a ime je dobio zbog činjenice da izgledom podsjeća na plišanog medvjedića. Lana ga je iskombinirala na dolčevitu, traperice i visoke čizme u tipičnoj jesenskoj nijansi.

Pjevačica čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, a kako zaljubljenice u modu kombiniraju ovaj hit kaputić, pogledajte u galeriji.

Instagram Teddy kaputi