PREKID KOJI NITKO NIJE OČEKIVAO: Kemija je bila nestvarna, a još prije nekoliko dana izgledali su ludo zaljubljeni

Shawn Mendes i Camila Cabello šokirali su svijet objavom o prekidu, a svi se i dalje nadaju da je ipak riječ samo o pauzi.

Profimedia

Iako su svi mislili da će njihova ljubav potrajati zauvijek, i ona je imala rok trajanja. Naime, 23-godišnji Shawn Mendes i 24-godišnja Camila Cabello prekinuli su dvogodišnju vezu, a vijest su o tome podijelili na Instagramu.

'Hej, ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, no naša ljubav jednog prema drugome kao čovjeku je jača no ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji pa cijenimo vašu podršku od početka i nastavljamo dalje', priopćili su Shawn i Camila na svojim Instagram storyjima.

Instagram 

Svijet je šokirala informacija o prekidu jer su Shawn i Camila zaista izgledali kao sretan i zaljubljen par, kao i da su stvoreni jedno za drugo. Čak i kada su posljednji put viđeni u javnosti 3. studenog, činilo se kao da je sve u redu, ali je vrlo vjerojatno i tada bilo jasno da će do prekida doći. 

Otkako su prohodali, njih su dvoje bili česta meta stranih medija, pogotovo pjevačica koja se nakon karantene fizički zapustila, a već svi znamo koliko javnost ne prašta apsolutno nikakve 'minuse'. Mnogi su je vrijeđali zbog izgleda i nekoliko kilograma viška, a na društvenim su se mrežama čak mogla vidjeti pitanja o tome što pjevač uopće radi s njom i dalje. 

Profimedia 

Nju, kao ni njega, bizarni komentari nisu smetali, a kada se vratila u staru formu, svima je ponovno pokazala što znači riječ 'bomba'. 

Par je bio zajedno od 2019. godine kada su i snimili hit 'Senorita' nakog kojeg su se i javili prvi tračevi o potencijalnoj ljubavi. 'Ovakva kemija ne može se odglumiti', komentirali su mnogi njihov spot, i iako su oni pokušavali to sakriti, bilo je jasno da se iskra upalila. 

Ako im je vjerovati, prekidu nije kumovala treća osoba, a jedan je izvor za Entertainment Tonight otkrio zašto je do prekida došlo. 'Prekid je bio zajednički. Shvatili su da su trenutno na potpuno drugačijim životnim putevima i da je vrijeme da njihov zajednički put završi. Žao im je zbog rastanka, ali pokušavaju biti zauzeti i okruženi osobama koje vole', rekao je izvor.

Inače, obožavatelji su se ranije zabrinuli što se događa s parom jer su u rujnu ove godine snimljeni u restoranu i Camila je plakala dok ju je Shawn tješio i ljubio. Je li se već i tada ljubavi nazirao kraj, nitko ne zna, ali nadamo se da će se ovi, sada već bivši golupčići, pomiriti. 

Više fotografija para, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Camila Cabello i Shawn Mendes