Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAVNOST JE RAZAPINJE ZBOG 'STVARNOG' TIJELA: Iako ga ne krije, poludjela je kad su je paparazzi ulovili na plaži

Pjevačicu Camilu Cabello paparazzi su uhvatili na plaži, a raspoloženje joj je palo čim ih je primijetila.

Camila Cabello Izvor: Profimedia

Pjevačica Camila Cabello u posljednjih godinu i pol dana najčešće je tema ne tako pozitivnih kritika.

Otkako je 2020. godine krenula karantena, ova se kubanska zvijezda poprilično fizički promijenila, a izgleda da se tek sada krenula vraćati u prijašnju formu.

Naime, često smo je mogli vidjeti kako sa svojim dečkom, pjevačem Shawnom Mendesom, šeta kvartom samo u ležernim izdanjima ili pidžamama, što je za vrijeme karantene bilo sasvim razumljivo. No, život se u jednom trenutku krenuo vraćati u normalu, a ona je i dalje u javnost izlazila u prilično upitnim izdanjima.

Camila Cabello Izvor: Profimedia

Nije ni čudilo što su svjetske celebrity portale preplavili naslovi u negativnim kontekstima, a jasno je za očekivati da su loši komentari u jednom trenutku došli i do nje. Tada je svima dala do znanja da je uopće nije briga za ono o čemu se piše.

'Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj trbuh i nisam ga uvlačila. Trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme i pomislila sam: 'K vragu'. No onda sam podsjetila samu sebe da je ratovanje sa svojim tijelom tako prošla sezona. Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama i celulitom i strijama i masti. I moramo to posjedovati, dušo', rekla je pjevačica u videu tada.

A onda je nedavno sve šokirala izdanjem na MTV Music Award dodjeli nagrada. Tada je crvenim tepihom prošetala u crveno-ružičastoj kreaciji s uskim korzetom koji je itekako dao do znanja da se ponovno vraća Camila iz 2019. godine.

Camila Cabello Izvor: Profimedia

Ali, loši su komentari ipak ostavili nekog sitnog traga. Naime, paparazzi su sada naletjeli na popularnu pjevačicu kako uživa na plaži u Miamiju, a čim ih je uočila, lice joj se smrknulo. Tako joj se opušteno brćkanje u plićaku vrlo brzo pretvorilo u nervozno sjedenje pod ležaljkom jer već i sama zna da će sljedeći dan njezine fotke preplaviti društvene mreže. 

Ipak, Camila je oduševila žene diljem svijeta svojim stavovima, jer otkad su celulit, trbuščić i strije toliko šokantni?

Fotografije popularne pjevačice s plaže u Miamiju, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals