Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Camila Cabello poručila: 'Mi smo stvarne žene s oblinama i celulitom!'

Pjevačica je na TikToku podijelila video na kojem pokazuje trbuh i suprotstavila se dušobrižnicima

 Izvor: Profimedia

Pjevačica Camila Cabello mjesecima je šutjela, a njene fotografije u opuštenim izdanjima tijekom šetnji s dečkom Shawnom Mendesom, obilazile su svijet. Zbog 'zapuštenog izgleda' našla se na meti brojnih hejtera koji su se zapitali što se dogodilo s atraktivnom Kubankom koja je nekad mamila uzdahe gdje god bi se pojavila. Tijekom lockdowna 24-godišnjakinja nabacila je nekoliko kilograma viška (zbog čega se pisalo i o navodnoj trudnoći), a sada ih želi istopiti trčanjem. Obratila se i pratiteljima na društvenim mrežama i glasno poručila: 'Volim svoje tijelo.'

 Izvor: Profimedia

'Trčala sam parkom i gledala svoja posla, trudeći se biti u formi, trudeći biti zdrava. Nosila sam top koji otkriva trbuh i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme. I pomislila sam: 'K vragu'. No onda sam podsjetila samu sebe da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjela stvar. Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masnim naslagama. I moramo ih imati, dušo', rekla je pjevačica u videu. 

Camila Cabello
Izvor: You Tube

Povezane vijesti

Camila i 22-godišnji Shawn Mendes vezu su započeli početkom 2019., a pjevač je svojedobno izjavio kako mu je drago što njegova djevojka pozitivno govori o svome tijelu. 'Ona je tako snažna, jasna i samopouzdana u vezi sa svojim tijelom i tako artikulirana i empatična kada je riječ o ostalim ljudima, te je promijenila i moju perspektivu', rekao je Shawn. 

Magazin

Royals