Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CHARLES, CHARLES...

POMUTILE MU MISLI Princ Charles bacio oko na dvije dame

Autor Antonija Nazor
Autor Antonija Nazor

Motrio dvije poduzetnice

Izvor: Profimedia

Princ Charles posjetio je Cardiff u Walesu gdje se susreo s mladim ljudima uključenima u ‘Launched in Lockdown’ program, kao i onima u njegov dobrotvorni rad ‘The Prince’s Trust’. Turneja se nastavila u Glamorgan kriket klubu Sophia Gardens gdje je uz pomoć trenera Zoea Denman-Ellisa isprobao ovu sportsku vještinu. Nakon što je promašio nekoliko loptica, razočarani princ je komentirao: “Jako sam razočaran. Ovo traži puno prakse.” Unatoč promašajima, uspio je očarati poduzetnice Liz Morgan i Lauru Perry kojima je poručio: “Motrim vas!”

Motrenje drugih dama njemu nije strano. Jedno od najpoznatijih je ono njegove sadašnje supruge Camille, i to dok je još bio u braku s preminulom princezom Dianom. Od njihovog ljubavnog početka prošlo je puno godina, no ni to ne sprječava javnost i brojne biografe da o istoj i dalje govore. Kraljevski biograf i Charlesov poznanik, Howard Hodgson objasnio je u svojoj biografiji o princu da Charlesa i dalje muči činjenica da ga je jedan telefonski poziv posramio za čitav život.

princ charles Izvor: Profimedia

Riječ je pozivu kojeg je imao s Camillom, dok je još bio u braku s Dianom. Nakon što je objavljen transkript intimnog poziva između njega i njegove tadašnje ljubavnice, ostao je duboko posramljen, a izgleda da dan danas to nije zaboravio. Charles se držao podalje od otkrivanja statue princeze Diane u palači Kensington prošlog tjedna. Vjeruje se da je princ od Walesa boravio u Škotskoj i za vrijeme Harryjeva posjeta Velikoj Britaniji, što je uništilo sve šanse da se otuđena obitelj ponovno okupi.

Diana i Charles zaključili su razvod 1996. godine, a smatra se da su ostali u prijateljskom odnosu, posebno u posljednjoj godini života princeze od Walesa. Princ od Walesa održavao je vezu s Camillom i postupno je integrirao u svoj javni život. Vjenčali su se 2005. godine, a ona je trenutno poznata kao vojvotkinja od Cornwalla, uzevši suprugovu sekundarnu titulu iz poštovanja prema Diani.

Povezane vijesti

Tagovi

Izbor Urednika

Royals