Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Tako divno'

Princ Charles oduševljen princem Georgeom, ali ne unukom

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Nije se nadao da će upoznati imenjaka sina princa Williama i Kate Middleton

Izvor: Profimedia

Princ Charles, 72-godišnji budući kralj, našao se licem u lice s princem Georgeom na jednodnevnom izletu u zapadnom Walesu. Međutim, nije riječ o unuku, sedmogodišnjem princu Georgeu, sinu princa Williama i Kate Middleton, već konju koji dijeli ime upravo s njim.

princ Charles Izvor: Profimedia

Charles nije skrivao iznenađenost i oduševljenje kada je upoznao imenjaka svog unuka. 'To je tako divno od vas. Puno vam hvala što ste ga doveli', rekao je vlasniku Johnu Fletcheru. Petogodišnji konj vuče zaprege za vjenčanja i sprovode te ore polja.

princ charles Izvor: Profimedia

Potom je princ obišao zaseok Nevern kako bi vidio iz prve ruke kako teče restauracija lokalnih zvona crkve sv. Brynacha, koja su prvi put zazvonila nakon 120 godina. Podsjetimo, princ Charles nije bio na otkrivanju kipa princeze Diane, a navodno kako se ne bi obnovile stare rane, ali i kako bi izbjegao susret s mlađim sinom, princom Harryjem koji je iz Amerike došao da bi sudjelovao na toj ceremoniji. 'Doista mu je teško. Ovi trenuci mogu obnoviti stare rane i vraćaju mu uspomene; sretne, tužne i žalosne', rekao je prijatelj princa Charlesa za The Times prije otkrivanja spomenika.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals