Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA SVADBE TONYJA I DUBRAVKE: Okrunili su svoju ljubav i pred Bogom i bližnjima

Glazbenik Tony Cetinski i ekonomistica Dubravka Cetinski nakon osam godina zajedničkog života izmijenili su bračne zavjete u Opatiji, pred Bogom i bližnjima

Tony Cetinski Izvor: Story

Nakon osam godina zajedničkog života, Tony i DubravkaCetinski svoju su ljubav okrunili pred oltarom! Svečani i nezaboravan dan za supružnike odigrao se u toploj Opatiji prošle subote, gdje su izmijenili bračne zavjete u crkvi Nav­ještenja Blažene Djevice Marije.

Romantičnom trenutku, nakon sedam godina bračnog života, nazočili su roditelji, obitelj i najbliži prijatelji, a Tonyjevi kolege Alen Hržica i Vanesa Mioč pjevanjem i sviranjem utkali su dodatnu duhovnu dimenziju ionako emotivnom trenutku u prekrasnom crkvenom ambijentu.

U jednom trenutku pridružila im se u pjesmi i vjenčana kuma Djordjija Palić, inače prateći vokal u Tonyjevu bendu i članica poznate skupine Sestre Palić, rado slušane zbog interpretacija duhovnih pjesama.

Mladenku je do oltara pratio ponosni brat Denis Dujak, a taj poseban trenutak obilježen je i sjećanjem na voljenog tatu koji je, nažalost, izgubio život u Domovinskom ratu.

Ostatak priče pročitajte u novom broju Storyja koji izlazi 22. rujna 2021.

tony cetinski naslovnica Izvor: Story

Povezane vijesti

Magazin

Royals