Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USKORO MU STIŽE UNUKA

Tony Cetinski: 'Dobar je osjećaj, ali još se ne mogu oživjeti kao djed'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Glazbenik se jako raduje novoj ulozi

Izvor: Instagram

Popularni domaći glazbenik, 51-godišnji Tony Cetinski, prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama podijelio je kako njegovom sinu iz prvog braka, 23-godišnjem Christianu stiže prinova. Glazbenik će postati djed djevojčice Elene, koja bi na svijet trebala stići sredinom osmog mjeseca. Novoj se ulozi jako raduje, a u razgovoru za InMagazin otkrio je kako jedva čeka taj dan. 

tony cetinski Izvor: Ognjen Maravić

'Dobar je osjećaj, kažu ljudi koji su to prošli i prolaze da je bolji osjećaj nego kad postaneš otac, da ti unučići znaju totalno okupirati pažnju', rekao je Tony i dodao kako se tek privikava na titulu djeda. 'Ne mogu se ja oživjeti kao djed, ali ni moj mali kao otac. Bit će savršen zato što je drugačiji od svoje generacije, malo je samozatajan čak, pristojan, jako mu dobro ide na fakultetu, i to na njemačkom. Kad je odlučio, ja sam se čudio kako će on to, to je težak fakultet na hrvatskom, a kamoli na njemačkom, međutim ugodno sam iznenađen. Jako sam ponosan', ispričao je. 

Tony Cetinski Izvor: Facebook

Podsjetimo, Tony je dobio Christiana u srpnju 1997. dok je bio u braku sa 45-godišnjom Antonelom Butigan. Sa sinom je uvijek ostao u bliskom odnosu. Jednom je prilikom u intervjuu za Story Tony rekao kako je njegov sin puno zreliji u ovim godinama no što je on bio.

Povezane vijesti

A dok željno iščekuje dolazak unučice, kad god stigne uživa u miru i tišini jednog idiličnog istarskog imanja. 'Lijepo je doživjeti osamu, lijepo je malo susresti se sa sobom. Mislim da smo svi imali dobru priliku da nešto dobro iskoristimo od svega lošeg što se dogodilo, da se susretnemo sa sobom. Moja je tajna da slušam samo svoje srce i što mi duša kaže, sve drugo je nametnuto', zaključio je. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije