Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima često podijeli trenutke iz privatnog života, a otvoreno priča o osjetljiv temama i problemima u braku. Sada je u intervjuu za Story.rs otkrila kako je godinama bila frustrirana s obzirom na to da je sve bilo usmjereno isključivo na Novaka, a njezine potrebe nisu dolazile na red. No, sve se promijenilo kada im je na svijet stigao sin.

‘Bila sam anksiozna, to me uništilo, moju sliku o sebi. Mislila sam da sam superžena, mislila sam da mogu odgovoriti na sve potrebe svog supruga i djece, a onda sam se morala suočiti sa strahovima. I sreća je što se to dogodilo jer sam se probudila i shvatila da se moram posvetiti sebi, otkrila je Jelena pa dodala kako se jedno vrijeme čak i natjecala sa suprugom. 

Jelena Đoković: 'Bila sam anksiozna i to me je uništilo'
Story 

‘Ovo je hrabro, ali moram pred milijunima priznati kako sam se pokušavala natjecati s Novakom. Smatrala sam da ne dobivam dovoljno priznanja koja zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve događa u pozadini. Sve što sam radila bilo je nevidljivo. Žene nemaju prostora progovoriti i pokazati se. Postoji stereotip o ženama sportaša i kako se točno trebaju ponašati, ali i izgledati. Nekada me boljelo što sam prepoznata isključivo kao njegova supruga, a sada to nosim s ponosom’, priznala je supruga jednog od najboljih tenisača na svijetu.

Inače, Novak je poznat po tome što uživa u obiteljskom životu. Nedavno je Jelena priznala da on želi još djece, ali da je njoj dosta. Trenutno sam zadovoljan što imamo dvoje djece, mi smo kao par trenutno sretni s tim. Život je pun divnih iznenađenja. Blagoslovljeni smo s naša dva anđela od kojih učimo jako puno o životu', Novakov je odgovor na pitanje želi li još djece. Inače, ovaj par ima šestogodišnjeg Stefana i trogodišnju Taru.