Najbolji tenisač svijeta srušio je nedavno rekord Rogera Federera i postao tenisač s najduže vremena provedenog na prvom mjestu ATP ljestvice, čime je praktički postao najbolji tenisač svih vremena. Premda 33-godišnji Novak Đoković ima želju da postavi još bolji rekord koji će biti teško 'srušiti', svojim je posljednjim potezom još jednom dokazao da mu je vrijeme provedeno s njegovom obitelji puno važnije od slave i novca. Naime, karizmatični je tenisač otkazao sudjelovanje na turniru u Miamiju kako bi mogao provesti vrijeme sa suprugom Jelenom i djecom, šestogodišnjim Stefanom i trogodišnjom Sarom, javlja Story.rs

Novak Đoković velikom gestom pokazao da mu je obitelj važnija od uspjeha
Instagram 

'Ove godine se nažalost neću natjecati na turniru u Miamiju. Vremena uz obitelj nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem s njima jer mi predstoji puno turnira i putovanja sa značajnim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Miami sljedeće godine!', izjavio je Novak u službenom priopćenju.

Novak Đoković velikom gestom pokazao da mu je obitelj važnija od uspjeha
Profimedia 

Premda oboje uživaju u podizanju djece, Jelena, za razliku od Novaka, nije spremna na još jedno dijete. Priznala je to tijekom razgovora s američkim novinarom Grahamom Bensingerom u istoimenoj emisiji 'U dubini s Grahamom Bensingerom', 'Svu sam snagu uložila u odgajanje naše djece. Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba', iskreno je rekla.

Novak Đoković velikom gestom pokazao da mu je obitelj važnija od uspjeha
Story 

Podsjetimo, nakon godina života u Monte Carlu tenisač se krajem prošle godine s obitelji odlučio preseliti na jug Španjolske, točnije u Marbellu. Smjestili su se u luksuznu vilu vrijednu 80 milijuna kuna koja se nalazi se na najelitnijoj lokaciji na otoku, s koje se pruža pogled na more i planine koje okružuju otok.

Vila u glavnoj kući ima čak devet soba, osam kupaonica te dvije sobe za goste. Tu je i prostrana teretana, ali i soba za biljar, prostrano privatno kino te, naravno, teniski teren i velebna terasa.