Tek što se stišao skandal oko teniskog turnira u Zadru na kojem se nekolicina tenisača zarazila koronavirusom, a koji je organizirao najbolji tenisač svijeta, 33-godišnji Novak Đoković, osvajača prošlogodišnjeg Wimbledona zadesila je nova nevolja. Njegova supruga Jelena upozorila je svoje pratitelje na Instagramu kako Facebookom kruži lažna reklama, tj. video koji govori kako Novak poklanja novac, ukoliko se ispune određeni zahtjevi. Zamolila ih je da ne nasjedaju.

Jelena i Novak Đoković našli se na meti prevare
arhiva Story.hr 

Đoković svakako nije prva poznata osoba čije fotografije i identitet prevaranti koriste kako bi zaradili putem interneta. Isto se dogodilo i voditeljici Antoniji Blaće, voditelju Davoru Meštroviću, voditeljici Mili Horvat...

Podsjetimo, Novak i Jelena su nedavno proslavili treći rođendan svoje kćerkice Tare, a imaju i petogodišnjeg sina Stefana. Ponosni tata pritom nije krio emocije. Podijelio je zajedničku fotografiju s Tarom i uputio joj prelijepu poruku na Instagramu.

'Srećo i ljubavi naša, sretan ti rođendan! Hvala što nam unosiš svjetlost i radost u živote svojim osmijesima! Ti si naš anđeo i blagoslovljeni smo što te imamo u životu. Voli te tata!', napisao je Đoković koji se navodno uskoro seli s obitelji iz Monte Carla u turistički gradić na jugu Španjolske, Marbella.