Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se postati djed

Tony Cetinski: 'Sretan sam i siguran da će moj sin biti divan otac'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Glazbenik Tony Cetinski samo za Story govori o tome kako se osjeća kao budući djed. Naime, njegov 23-godišnji sin Christian na ljeto će postati otac, a kako je sam dao naslutiti, sa suprugom, Njemicom Ninom, dobit će dječaka kojem se svi iznimno raduju

Izvor: Facebook

Jedan od naših najuspješnijih pjevača Tony Cetinski u svibnju će napuniti 52 godine, a netom nakon toga dobit će svoje prvo unuče. Naime, njegov sin Christian, kojeg je dobio u prvom braku s Dubrovkinjom Antonelom Butigan, na ljeto će postati otac. Vijest je to koju je Christian objavio na svom profilu na Instagramu uz fotografiju s ultrazvuka i potpis: “Dao si nam mnogo više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo.” Iz te rečenice može se naslutiti da na svijet stiže dječak, a njegovo oduševljenje dijeli i Tony koji je samo za Story rekao:

- Sretan sam i siguran da će Christian biti divan otac. Puno je zreliji nego što sam ja bio u tim godinama. Odlično mu ide fakultet, supruga mu je super - ispričao nam je, a na pitanje kako se osjeća kao budući djed odgovara:
- Osjećam se točno onako kako bi se trebao osjećati čovjek u ovim godinama. Staloženo, zadovoljno... Još da nam je svima više zdravlja.

Tony Cetinski Izvor: Arhiva


Christianova partnerica Nina je Njemica, a kako je Tonyjev otac, glazbenik Mirko Cetinski, otkrio u razgovoru za Jutarnji list, mladi par živi u Berlinu gdje Christian studira mehatroniku, a Nina radi kao medicinska sestra.
- Nije joj nimalo lako raditi s bolesnicima u vrijeme pandemije koronavirusa. Medicinari uistinu nose veliki teret - rekao je.
U Njemačku se Christian preselio još 2014. godine, i to s majkom koja je u Stuttgartu započela novi život uz zaručnika. Do tada su živjeli u Zagrebu, i to u stanu koji im je Tony ostavio nakon razvoda 2000. godine. Naime, s Antonelom koju je upoznao 1994. na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije gdje je nastupio, a ona je bila natjecateljica, vjenčao se godinu dana poslije, ali brak nije potrajao. Iako u početku nije bilo lako, bivši supružnici uspjeli su pronaći zajednički jezik ponajprije radi sina s kojim je Tony uvijek nastojao održavati dobar odnos i sudjelovati u njegovu životu. Tako je 2015., kada je Christian slavio 18. rođendan, njegov otac otputovao u Njemačku i iznenadio ga željenim darom.

Tony Cetinski Izvor: Facebook


- Iznenaditi sina i doputovati a da on to ne zna na njegov 18. rođendan - neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio onaj kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata - napisao je tada Tony na Facebooku.
Tony ima i desetogodišnju kćer Piju koju je dobio u drugom braku s Ivanom Nobilo. U bračnu luku treći je put uplovio u siječnju 2014. godine u Las Vegasu, i to s Vinkovčankom Dubravkom Dujak s kojom je napokon pronašao ljubavnu sreću. Par danas živi u Opatiji gdje je Tony, koji je na domaćoj glazbenoj sceni prisutan više od 30 godina, otvorio školu pjevanja.

Izbor Urednika

Royals