Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPORAVAK OD RAZVODA

Je li Gabriella prava? Nakon Miley je ostalo slomljeno srce...

Autor Antonija Nazor
Autor Antonija Nazor

Iako ih se često može vidjeti kako se grle i ljube na australskim plažama, Liam i Gabriella još ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, što ne znači da njihova veza nije ozbiljna

Izvor: Profimedia

Zgodni australski glumac, 31-godišnji Liam Hemsworth uživa u vezi s osam godina mlađom manekenkom Gabriellom Brooks. Potvrdile su to i najnovije fotografije snimljene na plaži u australskom gradu Byron Bay, gdje su bili sa svojim psima, a provodili su vrijeme u kupanju, sportskim aktivnostima i zagrljajima.

Liam Hemsworth Izvor: Profimedia

Liam Hemsworth Izvor: Profimedia

Čini se da je 23-godišnja Gabriella u pravom trenutku ušla u Liamov život, taman nakon što se počeo oporavljati od razvoda s pjevačicom Miley Cyrus. Supružnici su se odlučili razići samo osam mjeseci nakon romantičnog vjenčanja. Njihova veza bila je obilježena turbulencijama, nekoliko su puta prekidali i mirili se, a iako se činilo da su uplovivši u bračnu luku napokon pronašli sreću jedno u drugome, čini se da im je ljubavna idila suđena na drugim adresama. Kako se zasad čini - Liam ju je pronašao uz mladu Gabrielle s kojom je prohodao prije godinu dana.

Liam Hemsworth Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije