ZOVU JE NOVOM KRALJICOM TORCIDE: Navijači obožavaju bivšu manekenku, zbog jednog joj ne prestaju zahvaljivati

Bivša manekenka Iris Rajčić trenutno uživa ogromnu popularnost zbog svog supruga Marka Livaje.

Instagram

Iris Rajčić, supruga nogometaša Marka Livaje, uživa veliku popularnost u Splitu, osobito među navijačima Hajduka koji je nazivaju ‘novom kraljicom Torcide.

Splićani su za plavokosom Iris poludjeli nakon što se ovog ljeta saznalo da Livaja ostaje u Hajduku jer mnogi navijači smatraju da je upravo njen utjecaj na supruga bio presudan u njegovoj odluci da u ovom klubu nastavi karijeru.

‘Ovo je jako važan dan za klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo’, rekao je sportski direktor Hajduka nakon što je objavljeno da nogometaš ostaje u klubu.

Iris podršku za svog supruga i njegovu karijeru dijeli i na društvenim mrežama, te je tako i nakon pobjede Hajduka na utakmici s Dinamom ove nedjelje poručila koliko je ponosna na njega.

Objavila je snimku gola koji je Livaja zabio uz komentar: ‘Bravo ljubavi’, a u komentarima su joj se počeli javljati navijači od kojih su neki naglašavali i njenu ulogu u Livajinom životu, te je nazivali kraljicom.

Da bi Marko bija sve ovo šta je danas ,tribala je biti uz njega žena koja osim šta voli svog muškarca ,razumije i njegovu strast i ljubav prema onom šta radi, koja ga podržava i vjerno čeka i onda kad bi tila da je više uz nju,koja mu je stvorila obitelj koja je danas njegova najveća snaga i uporište i misto di ga nakon svega lipog i ružnog uvik čekaju njegovi najmiliji.Zato veliko hvala Iris u ime cilog navijačkog puta i nek vas čuva i prati dragi bog’, glasila je jedna od poruka u komentarima na koju je ona odgovorila: ’Hvala od srca’.

Podsjećamo, bivša manekenka i 14 godina mlađi nogometaš u vezi su od 2014., a imaju dvoje zajedničke djece kćerkicu Elizabet kojoj je pet godina i sinčića Lorenza koji je rođen u veljači ove godine.

Od 2017. su živjeli u Grčkoj, nakon čega su se vratili u Split. Prije Marka Iris je bila u vezi s nogometašima Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.