Nekadašnja manekenka, 41-godišnja Iris Rajčić i po novom igrač Hajduka, 28-godišnji Marko Livaja, dobili su sina. Nakon što je Iris na Instagramu noćas oko pola četiri ujutro pozdravila svoje pratitelje iz bolnice, sada je poznato da je paru stigao sin. Kako je osvanulo na društvenim mrežama njihovog prijatelja, ime koje su odabrali za dječaka je Lorenzo

OSVANULO I IME Iris Rajčić i Marko Livaja dobili sina
Screenshot 

Lorenzo je ovom paru drugo dijete, s obzirom na to da već imaju četverogodišnju kći Elizabet. Koliko su svi željno iščekivali njegov dolazak, Iris je svakodnevno objavljivala na svom Instagramu. Kao što je isticala, do samog kraja je bila aktivna. Duhovita Iris, iako oduvijek poznata po vitkoj liniji, u drugoj trudnoći dobila je 18 kilograma koji su joj dobro stajali. U nekoliko je navrata priznala kako se dobro osjeća u svom tijelu. 'Sretna i ispunjena', napisala je prije nekoliko dana. 

Prije svega tri dana, priznala je kako osjeća da u trbuhu više nema mjesta i da jedva čeka primiti svog sina. 'Jedva te čekam primiti u ruke i pomirisati te', napisala je tada uzbuđena trudnica, kojoj se želja danas ostvarila. 

Podsjetimo, par je u vezi od 2014. godine, a dvije godine nakon toga na svijet im je stiglo prvo dijete. Od 2017. su živjeli u Grčkoj, nakon čega se Marko prije nekoliko dana vratio u voljeni Split i njegov Hajduk. Prije Marka Iris je bila u vezi s nogometašima Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.