SRETNA OBITELJ U ITALIJI: Ljupka objavila fotografiju supruga i kćeri neobičnih imena, već su tako velike

Ljupka Gojić Mikić otputovala je u Italiju sa svojom obitelji i pohvalila se predivnim fotografijama.

Instagam

Nekadašnja manekenka, danas uspješna poduzetnica, Ljupka Gojić Mikić često obraduje svoje pratitelje na Instagramu fotografijama svoje obitelji.

Njezine tri djevojčice neobičnih imena, Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana također plijene pažnju, a tako je bilo i ovog puta kada je objavila fotografije s obiteljskog odmora u Italiji.

Obitelj Gojić Mikić krenula je u pohod na Italiju, a obišli su Veneciju i Milano

Bivša manekenka je otkrila kako su ona i suprug Mikić odveli djecu na kratki put. Nizom snimki i fotografija može se zaključiti kako je obitelj provela nezaboravan dan u Veneciji, a tamo su šetali, obilazili tamošnje znamenitosti, vozili se gondolama i uživali u hrani.

U Veneciji na mostu su se fotografirali modno usklađeni i vidno dobro raspoloženi, a komplimenti su samo pristizali.

Podsjetimo, kada je u pitanju njezin privatni život, Ljupka nikada nije radila skandale, no ljubavna bajka s Mihaelom na početku je nailazila na skeptičnost. Naime, poduzetnica je u njihovim počecima 'ganjala' sve uspješniju modnu karijeru i izvan granica Lijepe Naše, a Mihael je potpisao ugovor za nogometni klub Kaiserslautern.

Njihovi rasporedi bili su prenatrpani, no unatoč tome, golupčići su uspjeli održati vezu na daljinu. Šest godina nakon upoznavanja, par se vjenčao u Golf&Country klubu, gdje je na terenima bio improviziran oltar.

U galeriji pogledajte fotografije iz prošlosti najuspješnije domaće manekenke:

Instagram Ljupka Gojić Mikić u prošlosti