Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJKA JE SIGURNA, A ŠTO VI KAŽETE? Brat Ljupke Gojić Mikić nevjerojatno sliči Leonardu di Capriju

Na četvrtom rođendanu malene Mari Dane, kćeri Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića, bio je i Ljupkin brat Dado kojeg je majka usporedila sa slavnim glumcem

ljupka gojić mikić Izvor: Goran Čižmešija, Jelena Balić

Malena Mari Dana, kći poduzetnice Ljupke Gojić Mikić i bivšeg nogometašaMihaela Mikića, proslavila je četvrti rođendan uz roditelje, sestre Janu Siennu i Milu Amelie, a na proslavi su bili i Ljupkin brat Dado, inače direktor modnog brenda Jolie Petite u vlasništvu prelijepe sestre.

Da je na proslavi bio i ponosni ujo, Ljupka je otkrila na svojim storyjima.

dado gojic Izvor: instagram story

Inače, Ljupka i Dado imaju slične crte lica, a njihova majka Željka prije nekoliko mjeseci pozabavila se licem svoga sina i shvatila da nevjerojatno liči na Leonarda di Caprija. 

'IN magazin me podsjetio na moj hobi. Nisam dugo... Sin Dado Gojić i Leonardo, najsličniji', napisala je ispod objave Željka Barać Gojić.

'Totalno! Još Dado ima ljepšu boju očiju', komentirala joj je jedna pratiteljica. 'Čak je lijevi i ljepši', dodala je druga, a još se jedna pratiteljica složila sa Željkinim zaključkom: 'Wow! Stvarno twinsi'. 'Slični jesu, ali lijevi je mlađi i ljepši', zaključila je treća.

Povezane vijesti

Magazin

Royals