Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMA LJUPKE GOJIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA ZETOM: Odlično se slažu, a imali su zabavnu AVANTURU u Grazu

Mama Ljupke Gojić, Željka Barać Gojić, progovorila je o prekrasnom odnosu sa zetom Mihaelom Mikićem

Ljupka Gojic Izvor: Instagram

Sve objave Željke Barać Gojić, koju obitelj iz milja zove Njanja, redovito prati vojska obožavatelja koja kao da je postala ovisna o duhovitom i zanimljivom pisanju, majka naše poznate manekenke Ljupke Gojić Mikić  na Instagramu je okupila 'vjernu vojsku pratitelja' od gotovo 15 tisuća ljudi. Upravo njih je posljednjom objavom oduševila

Njezina povezanost sa svim članovima obitelji, posebice zetom, nekadašnjim nogometašem Mihaelom Mikićem, vidljiva je i iz posljednje objave.

'Kaže zet jedan dan 'Njanja, imao sam tri dana slobodna, ostao je još jedan, a'jmo sutra nekud..' Svi su zauzeti obvezama.. Ok, 'ajmo.. di ćemo? 'Ajmo u Graz, pa na povratku na neki ručak u brda, uzet ćemo Mari'... Može...Vozimo se, razgovaramo... 'auuu, u crvenom smo, moram na pumpu. Ok. Kopa po novčaniku, nema kartice, ostale doma. 'Njanja, imate karticu?' Imam.. NEMAM.. i shvatim, nakon čitavog ljeta i ruksaka, promijenila sam torbu, jer ja to radim dva puta godišnje... kartica ostala u džepiću ruksaka!

ljupka gojic Izvor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Koliko imamo keša?'... brojimo, brojimo, izvrnuli džepove... za platiti gorivo u Sloveniji i beži doma koliko te noge nose! Ok.. čekaj, sjetim se da imam karticu od bake Dane, ali ju nikada nisam upotrijebila i ne znam pin i tko zna da li još vrijedi.. A zašto ju imam!? 'Čim čuješ da sam umrla, a ti trk na bankomat i podigni pare, nemoj da me zet (Ljubo Grozni, obožava ga) sahranjuje, sramota je to!' Ok, kako ona misli da ja sprintam na bankomat...Vodenjak munjeni...

Čekaj Mika, zovem baku, pa ako kaže točan pin da platiš s karticom.. da vidimo hoće proći.. bolje tu na benzinskoj da se sramotimo, nego kad se negdje najedemo, a kartica ne prolazi! Moja Dana (80) bez puno pitanja izdiktira br i velik 'eto, trošite da vam materina...', već svi znaju da me odgojila da je ružno psovati... sjedim u autu i čekam, spustila sam se malo u sicu za svaki slučaj... Ide Mika, pune ruke vode i sokova, meni bonkasi Cedevita (tamanim), osmijeh od uha do uha.. 'Prošlaaa...' Kad nas je krenulo...', napisala je.

Premda su nekim zetovima punice noćna mora, Mikić i Njanja funkcioniraju odlično. Stoga, možda ne bi bilo loše naučiti nešto iz njihova primjera. Uzmemo li u obzir to da postupci obitelji s Mihaelove strane nisu obećavali, njihov uspjeh tim je veći.

Podsjetimo, Ljupkino i Mihaelovo vjenčanje obilježio je i jedan prilično neugodan događaj. Naime, Mihaelova obitelj nije se pojavila na njemu. Majka Bosiljka, otac Stjepan i sestra Martina nisu došli navodno zbog majke koja nije mogla podnijeti drugu ženu u njegovom životu pa je odlučila bojkotirati vjenčanje.

'Pozvali smo ih, ali samo oni znaju zašto nisu došli. Nismo im poslali pozivnice, ali smatram da roditelji ne bi trebali očekivati takvu formalnost od svoje djece', izjavio je tada nogometaš, a ljubav s Ljupkom s godinama je samo sve čvršća.

Povezane vijesti

Magazin

Royals