Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SREĆA U DOMU ANDREJA DOJKIĆA: Nesuđeni 'gospodin Sanader' vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Ines

Samozatajni glumac Andrej Dojkić oženio se dugogodišnjom djevojkom Ines Cvjetkić

 Izvor: Story

Glumac Andrej Dojkić, poznat po ulogama u serijama 'Zabranjena ljubav' i 'Dobre namjere', oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Ines Cvjetkić, a sretne vijesti otkrio je pratiteljima na Facebooku.

U opis fotografije, na kojoj su supruga Ines i Dojkić okrenuti leđima, napisao je tek da je njezina autorica Katarina Radonić, ali detalje svadbe nije otkrivao. U naručju Dojkić drži njihovu kći Nicole koja je na svijet došla krajem 2017. godine. 

Tada je Story ekskluzivno donio vijest o rođenju malene Nicole, a Dojkić je prema medijima bio samozatajan. Kada je započela njegova veza s Ines, nije poznato, no Storyju je još 2016. godine dao naslutiti kako ga je zainteresirala Dubrovčanka

andrej dojkic Izvor: Story

'Dubrovkinje su najatraktivnije. Godišnje doba nema veze s ljubavlju. Ona se dogodi ako se treba dogoditi bilo gdje, bilo kad i u bilo koje godišnje doba. Uspjeh je imati djevojku kojoj niste zanimljivi jer ste poznati', izjavio je tada glumac dok je radio na predstavi ‘Othello’ u režiji Ivice Bobana.

Sudeći po fotografiji objavljenoj s vjenčanja, svečanost se održala upravo u Dubrovniku.

Podsjetimo, Andrej Dojkić bio je u neko je vrijeme bio u fokusu javnosti zbog veze s Petrom Sanader, kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera. Prije nje hodao je s glumicom Ornelom Vištica, a potom bio u vezi s Evom Legati, no Ines je ipak ona prava.

Povezane vijesti

Magazin

Royals