Bivša manekenka, a danas poduzetnica i modna dizajnerica, Ljupka Gojić Mikić, slovi za jednu od najbolje odjevnih Hrvatica.

To ne čudi jer ona modu ima u malom prstu, a prije 12 godina pokrenula je modni brend Jolie Petite. Ova atraktivna dama nerijetko uspije potpuno jednostavnu odjevnu kombinaciju predstaviti kao najglamuroznije modno izdanje.

Na Instagramu se, osim po besprijekornom stilu odijevanja, ističe po fotografijama koje odudaraju od većine fotki poznatih 'faca'. Naime, njezine objave nisu isfotošopirane, no ništa im ne nedostaje i upravo to ih čini posebnim. A to misli i više od 100.000 obožavatelja koji je prate na društvenoj mreži.

Ljupka Gojić Mikić
Instagram 

Nedavno je oduševila objavom iz 90-ih kojom je neodoljivo podsjetila na Thylane Blondeau, manekenku koju su mediji nazivali 'najljepšom djevojčicom na svijetu'.

Ljupka Gojić Mikić
Instagram 

Kada je u pitanju njezin privatni život, poduzetnica se udala za Mihaela Mikića, a nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka.

Ljupka Gojić Mikić
Instagram Ljupka Gojic

Par ima tri kćeri - Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu, a Ljupka nerijetko na Instagramu otkrije dogodovštine iz svog privatnog života.

Neke od najupečatljivijih modnih kombinacija Ljupke Gojić Mikić pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Ljupka Gojić Mikić