Nakon što je preboljela koronavirus, Franka Batelić (29) odlučila se na promjenu frizure.

'Zbogom, plavušo! Nova boja za našu Franku', napisali su iz njezinog omiljenog salona uz fotografije. Pjevačica je postala brineta i prema komentarima, njezina preobrazba se svidjela obožavateljima.

'Predivna', 'Ne mogu vjerovati', napisali su i poručili joj da je zapalila sve. Franka je zbog nedavne borbe s koronavirusom morala otkazati koncert.

'Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze koronavirusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. Iako sam jučer obećala kako ću skupiti zadnji atom snage i održati koncert najavljen za petak, liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje. Neopisivo mi je žao što ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak, odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim!', istaknula je na svom Facebook profilu.

Otkrila je i koja joj je posljedica bolesti najteže pala. 'Život bez okusa i mirisa nije život', napisala je.

Inače, Franka je ovo ljeto provela radno, a svo slobodno vrijeme iskoristila je za druženje sa sinčićem Viktorom kojeg ima sa suprugom Vedranom Ćorlukom. Talentirana 29-godišnja pjevačica u posljednje vrijeme radi punom parom i snima nove pjesme, a kako se tijekom godina mijenjao njezin izgled, provjerite u galeriji.

Story Franka Batelić