HOĆEMO LI JE VIŠE IKADA VIDJETI SRETNU? Najtužnija princeza supruga je gledala s osmijehom, danas vidimo samo prijezir 

Princeza Charlene već neko vrijeme boravi u psihijatrijskoj ustanovi, a mnogi misle da više neće nositi onaj osmijeh koji je pokazivala nekada.

Profimedia

Nesreća monegaške princeze Charlene itekako je obilježila prošlu godinu. Zbog svih nesreća koje su je snašle, nazvana je i najtužnijom princezom, a iako su mnogi mislili da će s 2022. godinom doći i njezino bolje razdoblje, život joj je i dalje tragičan. 

Prva šuškanjao problemima u braku krenula su kada je princeza otputovala u rodnu Južnoafriku Republiku gdje je ostala nekoliko mjeseci. Sve to vrijeme nije vidjela ni svoje blizance, a postalo je očito da je pobjegla od svog lažljivog supruga, princa Alberta II. 

Profimedia 

Na površinu su počele stizati njegove afere i skandali koji već godinama pune novinske stupce. Ipak, najviše je svijet potresla tužba za priznavanje očinstva koju je podnijela izvjesna Mariza S, a koja tvrdi da je on otac njene kćeri. O Marizi se zna da je Brazilka u srednjim tridesetim godinama i da živi u Italiji, a princa je navodno upoznala 2004. godine u jednom noćnom klubu u Riju te tvrdi da je s njim putovala dva tjedna.

Devet mjeseci kasnije, Mariza je rodila kćer, u sudskom postupku nazvanu Celia. U tom trenutku Albert je prestao odgovarati na njezine poruke, a ona je godinama vjerovala da je on kanadski diplomat, sve dok ga nije prepoznala u jednom talijanskom časopisu.

'Kad bih priznao svako dijete za koje se tvrdi da je moje imao bih najviše djece na svijetu', šalio se Albert svojevremeno s prijateljem, voditeljem Stephaneom Berneom, no dvoje djece koja su se rodila kao posljedica njegovih avantura je priznao. To su Jazmin Grace Grimaldi, rođena 1992. godine koju je dobio s Amerikankom Tamarom Rotolo i Alexandre Grimaldi-Coste, koji je nedavno napunio 18 godina, a koji je plod njegove veze sa stjuardesom Nicole Coste.

Dok je boravila u Južnoafričkoj Republici, princezi Charlene se život dodatno zakomplicirao. Naime, tamo je dobila tešku upalu uha, završila na operaciji, a neki su pisali i kako su se liječnici u jednom trenutku borili za njezin život. Nakon što se vratila u Monako, napustila ga je u roku nekoliko dana kada je hospitalizirana zbog lošeg psihičkog stanja.

Iako je princ Albert izjavio da je hospitalizirana na vlastiti zahtjev, mnogi u tu priču ne vjeruju, već smatraju da je tamo zatvorena prisilno kako ne bi mogla tražiti razvod.

Profimedia 

Princezu danas nazivaju najtužnijom na svijetu, a nekada je bila potpuna suprotnost tome. Profesionalno se bavila plivanjem te je bila članica reprezentacije Južnoafričke Republike 1998. i 2002. godine na Igrama Commonwealtha gdje osvojila je srebrnu medalju u štafeti 4 x 200 metara.

Na Olimpijskim igrama u Sydneyju 2000. godine, u istoj je disciplini završila na petome mjestu. Upravo je te godine na plivačkom natjecanju u Monaku upoznala 20 godina starijeg princa Alberta.

Njezin iskreni osmijeh već dugo vremena nismo vidjeli, a kako je izgledala nekada, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Princeza Charlene