RAZMAŽENI ZLOSTAVLJAČ HORATIO: Napunio je 66, danas izgleda potpuno drugačije, a imao je velike probleme sa ženama

Karijeru Davida Carusa obilježila je serija 'CSI Miami', a danas ga jedva prepoznajemo.

Profimedia

Karijeru slavnog glumca Davida Carusoa obilježila je uloga Horatia Kanea u seriji 'CSI: Miami'.

Glumac je jučer napunio 66 godina.

Profimedia 

Slavni Horatio ostao je zapamćen po crvenoj kosi, smirenom stavu, tamnim naočalama i kazališnim pauzama između rečenica, dok je govorio tumačeći glavnog lika u seriji 'CSI Miami', čije je snimanje završilo prije točno 10 godina.

Uloga u ovoj seriji donijela mu je nevjerojatan honorar od čak 375.000 dolara po epizodi i učinila ga jednim od najplaćenijih glumaca.

Profimedia 

Nakon završetka snimanja odlučio se povući pa se sada rijetko može vidjeti u javnosti, osim kada ga paparazzi ulove u prolazu, a slavni inspektor iz serije danas izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Svoj privatni život skriva od javnosti, dok je u vrijeme njegove popularnosti njegov buran ljubavni život bio česta tema medija.

David iza sebe ima četiri braka. Prvi put je ušao u brak 1979. godine sa Cheri Maugans. Ljubav je trajala samo četiri godine, a ubrzo nakon razvoda vjenčao se sa Rachel Ticotin. Godinu dana kasnije dobili su kćer Gretu, a brak je propao 1987. godine.

Profimedia 

Treći brak sklopljen je 1996. sa stjuardesom Margaret Buckley. Iako je stalno isticao da mu je drago što je konačno sa ženom koja nije iz svijeta slavnih, brak je doživio neslavan kraj, kao i većina njegovih ljubavi. Razveli su se nakon tri godine jer je prevario suprugu s instruktoricom joge.

Profimedia 

Četvrti pokušaj bio je nešto duži, ali je također završio neslavno. 

Tijekom snimanja serije zaljubio se u Lisu Marquez s kojom je dobio dvoje djece, ali su završili na sudu. Lisa ga je tužila za preljub i nanošenje duševne boli.

Tvrdila je da ju je psihički zlostavljao, kontrolirao te bio posesivan i ljubomoran, a on je nju optužio da ga je varala s osobnim asistentom i najboljim prijateljem. Presuda je bila takva da je David morao platiti Lisi odštetu, što se navodno nikada nije dogodilo.

Profimedia 

Uz probleme sa ženama, ne može se ni pohvaliti da je najbolji kolega na setu jer su glumci koji bi radili iste projekte kao David često isticali da je razmažen i da je s njim teško surađivati.