Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A U FILMOVIMA GLUMI BRIŽNE OČEVE: Slavni glumac i dalje ne želi upoznati trogodišnju kćer

Owen Wilson sa sinovima ima dobar odnos, dok kćer i dalje nije upoznao.

Owen Wilson Izvor: Profimedia

Navikli smo ga gledali u brojnim ulogama brižnog obiteljskog čovjeka, no Owen Wilson je u stvarnom životu, čini se, daleko od toga.

Glumac i dalje ne želi upoznati vlastitu kćer koja je nedavno navršila tri godine. Naime, Wilson je pet godina bio u vezi s Varunie Vongsvirates i dobili su kći Lylu. Međutim, on nije želio imati veze s bivšom djevojkom i bebom pa je čak zatražio i test očinstva.

Owen Wilson Izvor: Story

Ironija je u tome što unatoč dokazanom očinstvu još uvijek ne želi upoznati svoju kćer, dok sa sinovima Robertom i Finnom, koje je dobio s dvije različite žene, komunicira sasvim normalno i uobičajeno. O svemu je nedavno progovorila i sama Varunie.

'Nažalost, nikad je nije upoznao', rekla je za Daily Mail, a ovih dana je na društvenim mrežama, povodom njezina trećeg rođendana, objavila fotografiju kćeri.

Prije dvije godine je u jednom intervjuu potvrdila da je molila Owena da se uključi u život njihove kćeri, no on je to odbio.

'Pomaže financijski, ali nikad se nije radilo o tome. Lyla treba oca. Ironično je što u filmovima igra uloge brižnih očeva, a nikada nije upoznao vlastitu kćer', poručila je tada.

Više fotografija glumca pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals