'ONA IMA NAJBOLJE TIJELO, DA JOJ NISAM OTAC...': Slavni koji su prešli granicu s članovima obitelji i sablaznili fanove

Neke slavne osobe svojim su incestuoznim izjavama i ponašanjem zgrozili obožavatelje.

Profimedia

Da poznati i slavni ponekad imaju drugačije poglede na svijet nego 'obični ljudi', uvjerili smo se puno puta. Neke njihove mušice fanovi rado prihvaćaju, no neke i danas izazivaju kontroverzu.

Naime, neki su slavni prilično slobodni kad se radi o izražavanju naklonosti svojim bližnjima, pa se tako, primjerice David Beckham nerijetko nađe na udaru javnosti jer svoju djecu ljubi u usta.

On nije jedini, a kad pročitate ostale priče u kojima su poznati i slavni prešli granicu s članovima svoje obitelji, uvidjet ćete da nije ni najgori. Ni blizu. 

Angelina Jolie i James Haven

Teško je zaboraviti scenu s jedne dodjele Oscara na kojoj je Angelina Jolie strastveno poljubila svog brata Jamesa Havena, a zatim u govoru rekla da je 'tako zaljubljena' u njega.

James je pak u jednom intervjuu rekao da mu je teško pronaći djevojku upravo zbog Angeline.

Profimedia 

 'Ja sam perfekcionist. Osim toga, toliko sam blizak s Angine da imam osjećaj da već postoji savršena žena u mom životu i nekom drugom je teško dostići taj standard', rekao je.

Glasine o Angelininom incestuoznom odnosu s bratom su se brzo počele širiti Hollywoodom, no kako su se njih dvoje nakon toga ipak suzdržali od eksplicitnih izljeva nježnosti, šuškanja su do danas uglavnom zamrla.

Woody Allen i Soon-Yi Previn

Slavni Woody Allen zbližio se 15 godina mlađom Soon-Yi dok je bio u vezi s Miom Farrow koja je Soon-Yi posvojila.

Iako je on nikad nije službeno posvojio, dugo je bio jedina očinska figura u njenom životu, pa kad su započeli vezu, izazvali su veliko neodobravanje i sebi bliskih ljudi, ali i šire javnosti.

Profimedia 

 Za njih se saznalo kad je Mia Farrow kod Allena pronašla obnažene fotografije Soon Yi, a vjenčali su se šest godina kasnije, te su još uvijek u braku.

Donald i Ivanka Trump

O odnosu Donalda Trumpa i njegove kćeri Iva'nke dugo se šuška. Još prije nego što je postao američki predsjednik, zapažene su njegove u najmanju ruku bizarne izjave o njoj.

Tako je jednom prilikom na upit što je to omiljeno i njemu i njoj, Trump je ispalio: 'Mislio sam reći seks, ali mogu se sjetiti i golfa i nekretnina.' Također je rekao da Ivanka ima 'najbolje tijelo', te da mu ne bi smetalo da se ona slika za Playboy.

Profimedia 

 'Mislim da ona ne bi na to pristala, ali zaista ima lijepu figuru. Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije kći', komentirao je tad Trump, a nešto slično ponovio je i u drugoj prilici.

'Da, ona je zaista nešto posebno i uz to ljepotica. Da nisam sretno oženjen i da joj nisam, znate, otac...', rekao je aludirajući da bi zavodio Ivanku.

Stephanie Seymour i njeni sinovi

Bivši supermodel Stephanie Seymour pokazala se vrlo bliskom sa svoja dva sina. Neki bi rekli i prebliskom.

Mnogima su za oko zapele fotografije koje je sa sinovima Peterom i Harryjem snimila za Harper's Bazaar, a na kojima pozira odjevena u izazovno donje rublje i namješta se u provokativne poze.

Steven i Liv Tyler

Osim što su više puta snimljeni kako se ljube u usta na crvenom tepihu, Steven Tyler nije se pokazao sramežljiv u objašnjavanju kako je normalno da kći bude privlačna ocu.

Profimedia 

 'Kako otac ne bi osjećao privlačnost prema svojoj kćeri, osobito ako je ona stvorena od njega i žene koju je oženio. Osim ako se radi o zbilja ružnom muškarcu, otac će uvijek osjećati seksualnu privlačnost prema svojoj kćeri do neke razine', rekao je slavni rocker.

Rob Kardashian i Kim Kardashian

Kad su ga pitali u koga je bio zaljubljen kad je bio dijete, Rob Kardashian je priznao da su u pitanju bile Jennifer Lopez i njegova starija sestra Kim.

Bobbi Kristina i Nick Gordon

Bobbi Krisina, kći neprežaljene Whitney Houston, šokirala je javnost kad je otkrila da je u vezi sa posvojenim sinom svoje majke, Nickom Gordonom i da se namjeravaju vjenčati.

Profimedia 

Budući da su njih dvoje odrasli kao brat i sestra, iako nisu u krvnom srodstvu, njihova je veza izazvala negodovanje u obitelji. Mnogi su ga i krivili za njenu tragičnu smrt.