Kada se priča o bivšim ljubavima Donalda Trumpa (75), većina se sjeti Čehinje Ivane Trump (72) dok je njegova druga supruga Marla Maples (58) pomalo zaboravljena.

Glumica je snimljena u utorak u Miamiju i šetala je plažom, a kada je primijetila paparazze pozirala je sa osmijehom. Nosila je haljinu te šešir i sunčane naočale pa ju je bila teško prepoznatljiva.

Marla Maples je bila druga supruga Donalda Trumpa
Profimedia 

Inače, Marla i Donald su se vjenčali 20. prosinca 1993. u hotelu Plaza u New Yorku na privatnoj ceremoniji, a dva mjeseca ranije su dobili kćer Tiffany. Objavili su da se razvode 1997. nakon što je navodno policajac pronašao glumicu i tjelohranitelja Spencera Wagnera u odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi u travnju 1996.

Oboje su poricali da imaju romansu, no Wagner je otpušten četiri mjeseca kasnije. Zaštitar je pronađen mrtav 2012. od predoziranja drogom.

Marla Maples i Donald Trump su se vjenčali 20. prosinca 1993.
Profimedia 

Navodno je Marla imala aferu i s glazbenicom Michaelom Boltonom (68). Nakon razvoda se posvetila odgoju njihove kćeri Tiffany, a htjela je zahtijevala je od Donalda 25 milijuna dolara.

On joj je pristao dati milijun dolara ako se razvedu u roku pet godina i dodatni milijun za kupnju kuće. Također joj je davao 100.000 dolara alimentacije Tiffanyinog 21. rođendana.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Profimedia Marla Maples i Donald Trump