Otkako je napustila Bijelu kuću, lijepa Slovenka Melania Trump kao da je nestala s lica zemlje. Ono o čemu svi pričaju i što je publika priželjkivala jest to da se Melania razvede od Donalda Trumpa.

Glasine da su se razveli, samo je pojačala činjenica da se nije pojavila na slavlju 75. rođendana svog supruga.Melania danas izbjegava pojavljivanja s Donaldom u javnosti, otkako je Joe Biden došao na mjesto predsjednika SAD-a.

Melania Trump na konferenciji
Profimedia 

Iako se Melania pojavila sa suprugom i njihovim sinom Barronom u jednom privatnom klubu, dobili su ovacije publike. Naime, šuška se kako Melania više ne želi živjeti u 'Mar a Lago' vili na Floridi te traži novo mjesto za život.

Blizak izvor Melanije Trump je objasnio da ona traži vilu izvan Floride. Kada je obitelj bila smještena u New Yorku, Melania je imala svoj penthouse koji je odvojen od zajedničkog. Ona želi svoju privatnost koju ne dijeli ni s Donaldom pa glasine kako se razvode ne jenjavaju.

Inače, Melania je oduvijek voljela glamurozan život New Yorka. Tamo je dovela i svoju sestru Ines Knauss i njihove roditelje koji su dobili američko državljanstvo.

Melania Trump s knjigom u ruci
Profimedia 

Blizak izvor je otkrio za američke medije kako je Melania zadovoljna što može svakodnevno provoditi vrijeme sa svojom obitelji.

Podsjetimo, bivša prva dama je posljednji put viđena sa suprugom u restoranu, ako je suditi po riječima američkog novinara i pisca Michaela Wolffa, izgledali su kao 'životinje u zoološkom vrtu'.

Naime, vidio ih je u američkom restoranu za ograđenim stolom, a ostali gosti zure u njih. Prema njegovim riječima, stol je ograđen samo kad je Melania s njim u društvu, a svaki put kad se pojave, gosti im plješću, pa se Wolff pita je li to tek predstava za javnost ili ga ljudi zbilja i dalje podržavaju.

Ostale fotografije Melanije Trump pogledajte u galeriji:

Profimedia Melania Trump