Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MELANIA I DONALD NA VEČERI 'Gosti zure u njih 'kao u životinje u ZOO-u'

Američki pisac i novinar u svojoj knjizi navodi i kako nije sasvim jasno je li par još uvijek zajedno

 Izvor: Profimedia

Gdje su, što rade i kako žive bivši američki predsjednik, 75-godišnji Donald Trump i njegova 51-godišnja supruga Melania? Jesu li uopće još zajedno? Na to pitanje pravi odgovor vjerojatno znaju samo njih dvoje, no ako je suditi po riječima američkog novinara i pisca Michaela Wolffa, barem večeraju zajedno. Ili je i to predstava za javnost, s obzirom na to da ih je upravo Wolff fotografirao u jednom restoranu u kojem su jeli, ograđeni od ostalih ljudi.

'Tijekom četiri godine, koliko su ih proveli u Bijeloj kući, nikad nikome nije bilo sasvim jasno koliko vremena je Melania zaista provodila tamo, a koliko u kući u Marylandu, u kojoj je smjestila svoje roditelje', napisao je Wolff u svojoj knjizi 'The Final Days of the Trump Presidency' u kojoj uspoređuje život Trumpovih u Mar-a-Lagu sa životom životinja u zoološkom vrtu. Dijelove knjige otkrio je The Timesu

Wolff nadalje u svojoj knjizi opisuje trenutak u kojem je bivši prvi par vidio u američkom restoranu za ograđenim stolom, a ostali gosti zure u njih 'kao u životinje u zoološkom vrtu'. Prema njegovim riječima, stol je ograđen samo kad je Melania s njim u društvu, a svaki put kad se pojave, gosti im plješću, pa se Wolff pita je li to tek predstava za javnost ili ga ljudi zbilja i dalje podržavaju.

Povezane vijesti

Magazin

Royals