Kada je Donald Trump zakoračio u Bijelu kuću, novinari su htjeli saznati sve o njegovoj supruzi Melaniji Trump.

Iako je bilo teško ući u trag njezinoj prošlosti koja je dobro sakrivena, jedan čovjek je ipak 'procurio' u javnost, a to je Jure Zorčić.On se navodno zabavljao s Melanijom dok je ona još uvijek živjela u Sloveniji, točnije sedam godina prije nego je upoznala Trumpa.

Jure Zorčić
youtube/screenshot 

'Bilo je kao u filmu. Bio je topli ljetni dan 1991. godine i to je bilo novo jutro za političku situaciju u našoj zemlji, koja je bila okružena ratom. Grad je bio prazan i blokiran od strane vojske. Vozio sam motor i na ulici sam primijetio djevojku i zapitao se - tko je ona? Pošto mi se jako dopala, pratio sam je', ispričao je Zorčić za ABC televiziju, pišu srpski mediji.

Prema njegovim riječima, bio je u vezi s Melanijom nekoliko godina, a potom je bivša prva dama sredinom devedesetih odlučila napustiti zemlju i potražiti sreću u centrima mode - Italiji, Francuskoj i na kraju u Americi.

Melania Trump
Profimedia 

Kako je pisao Vanity Fair, prije Donalda, Melanija nije tako često odlazila na dejtove s drugim muškarcima i ovo je jedini za kojeg se zna.