Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI ESTETSKI ZAHVATI ELLE DVORNIK: Nikad nije skrivala da je doradila usne, nos, trbuh, grudi...

Ella Dvornik sve je svoje estetske zahvate podijelila sa svojim brojnim pratiteljima, a kroz godine ih se nakupilo nekoliko. Evo što je sve 'popravila'.

Promjena izgleda Elle Dvornik Izvor: Robert Gašpert / Instagram

Ella Dvornik privukla je puno pozornosti kad je javno priznala da je nakon rođenja kćerkice Lumi otišla na operaciju grudi, no to joj nije jedini zahvat kojem se posljednjih godina podvrgnula.

Influencerica nikad nije skrivala svoje korekcije, te je o svemu što je na sebi mijenjala otvoreno progovarala, od popravka zubiju do zamrzavanja sala. Dapače, nedavno je snimila video u kojem je pobrojala što je sve 'popravila'.

Prvo što je napravila bio je popravak zubiju, te stavljanje keramičkih krunica, a fotografije zubiju prije i nakon intervencije objavila je na Facebooku uz objašnjenje da je zbog ranijih loše izvedenih popravaka čak i dobila gangrenu zbog koje su joj zubi jako propali, te je opisala da joj je to izazivalo veliku nesigurnost.

'Skrivala sam zube rukama, nisam se htjela smijati jer mi je bilo neugodno, vidite i zašto. Cijela obitelj mi ima slabe zube , a neki su čak dobili i paradentozu u ranim tridesetima. Bila sam sigurna da me čeka proteza prije tridesete. Sad hvala Bogu imam puna usta keramike i mogu se nasmijati kao čovjek! Čuvajte zube ljudi! Ja sam bila glupa i naivna', napisala je tad.

2019. iznenadila je obožavatelje otkrivši im da je bila na operaciji nosa, te je istaknula da je to napravila iz isključivo estetskih razloga.

Ella Dvornik Izvor: YouTube

'Razlog za ovu operaciju bio je isključivo kozmetički. Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati', rekla je tom prilikom.

Godinu dana kasnije otkrila je da je ubrizgala botoks i filere u usne, a cijeli je postupak pokazala u Youtube videu.

Ella Dvornik Izvor: YouTube

Nakon toga uslijedio je coolsculpting (zamrzavanje sala), a rezultate je ponovo podijelila sa svojim pratiteljima na Youtubeu.

Ella Dvornik Izvor: YouTube

Također je bila na tretmanu lica krvnom plazmom, tzv. vampirskom faceliftingu.

Osim estetskih zahvata, Ella je često radila i drastične promjene imidža, pa je tako prešla put od darkerice do profinjene dame, a njene transformacije možete pogledati u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals