Ella Dvornik poznata je po tome da rado mijenja imidž, te da se voli igrati s raznim frizurama

Ovaj put se pohvalila novom, asimetričnom frizurom, a naglasila je da se nije šišala, već da su u pitanju ekstenzije

'Evo mojih '5 minuta' u mjesecu! Došla sam na frizuru, htjela sam asimetriju, ali da me ne šišaju. Rješenje za taj prohtjev- ekstenzije. Dale su mi volumen koji inače nemam i dužinu u kratkom roku', objasnila je u opisu fotografije. 

U nastavku je dodala i da je malo promijenila i boju kose, te da se želi vratiti na sivu boju kose kakvu je nosila prije nekoliko godina. 

'Plavu kosu sam zahladila sivim tonom (jer mijenjam se kao vrijeme) a i mislim da je vrijeme da siva kosa dobije svoj comeback', piše Ella. 

U samo tri sata fotografija je zaradila preko 26 tisuća lajkova, a mnogi su Elli u komentarima pisali kako smatraju da njoj sve odlično stoji.

'Tebi i vreća od jute stoji, kad znaš iznijeti to sve', 'Tebi Ella stoje sve boje , kao kameleon si , i koju god da stavis pogodak je', ' Ovo mi dosad najbolje.. Top izgleda', bili su neki od komentara.

Inače, Ella je nedavno razveselila fanove objavivši fotografiju s Frankom Batelić s kojom se u posljednje vrijeme sve češće druži jer su postale susjede otkad je Ella preselila u Istru s mužem Charlesom i njihove dvije kćeri, a Batelić dosta vremena provodi sa sinom Viktorom u rodnom Rapcu.

Obje su i ranije znale dijeliti zajedničke fotografije, odnosno uspomene iz djetinjstva. Poznato je da su prijateljice od malih nogu, ali rijetko kome je poznato da su se upoznale u vrtiću

Elline promjene imidža iz prošlosti pogledajte u našoj galeriji.

Dražen Kokorić Kako se Ella Dvornik mijenjala kroz godine