Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIJATELJICE PODALJE OD OČIJU JAVNOSTI: Za Ellu i Franku znaju svi, no iznenadit će vas kako i gdje su se upoznale

Ella Dvornik i Franka Batelić su dobre prijateljice od malih nogu.

Ella Dvornik i Franka Batelić Izvor: Instagram

Influencerica Ella Dvornik (30) nedavno je podijelila fotografiju s pjevačicom Frankom Batelić (29) i otkrila da uživaju u druženju.

'Ne znam zbog čega pršti energija između Jarca i Blizanca, ali dok god je dobra energija ja se ne žalim. Franka, idući put bez djece pliz',napisala je Ella.

'Potpisujem od A do Ž', odgovorila joj je Franka. Influencerica i pjevačica se sve češće druže jer su postale susjede otkad je Ella preselila u Istru s mužem Charlesom i njihove dvije kćeri, a Batelić dosta vremena provodi sa sinom Viktorom u rodnom Rapcu.

Obje su i ranije znale dijeliti zajedničke fotografije, odnosno uspomene iz djetinjstva. Poznato je da su prijateljice od malih nogu, ali rijetko kome je poznato da su se upoznale u vrtiću. U rijetkim prigodama i ističu koliko se cijene međusobno.

'Iako se čini da smo potpune suprotnosti, preslične smo. I ova žena, ma to je divno. Franka, uvijek zadovoljstvo biti u društvu takvih kao što si ti', napisala je Dvornik u svibnju uz fotografiju s Batelić.

Franka Batelić i Ella Dvornik Izvor: Instagram

Pjevačica joj je brzo odgovorila. 'Gospođo. Tko bi rekao tih davnih dana na skijanju u Austriji da će one dvije curice danas piti. Skijanje prije koju godinicu', napisala je Franka pokraj fotografije s Instagram storyja.

Povezane vijesti

Magazin

Royals