Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'VIDIM SE U TOME': Ella otkrila čime se voljela baviti kad više ne bude influencerica

Ella Dvornik sada uživa u okolici Rovinja sa suprugom i kćerima.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

Influencerica Ella Dvornik, koja je gotovo cijeli život provela u Zagrebu, preselila se u Istru sa suprugom Charlesom i njihovim dvjema kćerima. Obitelj sada živi u okolici Rovinja.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

'Moram priznati, onaj dan kad sam se selila, mislila sam si što sam napravila, kako ću ja sad u malom mjestu, a onda sam skužila nakon nekog vremena da smo ja i Charles stalno doma, radimo od doma i toliko mi je sve blizu, imam onaj mali skuter i s njim idem u poštu i u dućan, nema gužve, nema čekanja, nema redova i toliko sam nekako smirenija', ispričala je za IN magazin.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

A evo što kaže čime bi se voljela baviti kada njezina karijera influencerice završi.

'Sad ćemo renovirati kuću, tako sam uzbuđena oko toga. Toliko sam kuća pogledala u zadnjih pet godina koje su imale toliko potencijala, ali ljudi nemaju viziju. Voljela bih, sad kad riješim ovu kuću, kupiti još jednu, neku možda manju, pa još jednu, pa srediti ili prodavati ili iznajmljivati. Ima toliko tih predivnih kuća koje propadaju jer je renovirati kuću puno skuplje nego izgraditi kuću... Vidim se u tome kad budem starija i kad mi se ne bude više dalo tipkati po Instagramu', zaključila je.

Fotografije Elle Dvornik pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals