Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZNENAĐUJUĆ ODGOVOR: Danijela je još ranije priznala što bi napravila da Grašu uhvati u preljubu

Iako su više od dva desetljeća bili u vezi, Petar i Danijela odavno su znali da neće stati pred oltar. Evo što je naša pjevačica prije par godina mislila o preljubu...

Petar Grašo, Danijela Martinović Izvor: Davor Puklavec/PIXSELL

Naša poznata pjevačica Danijela Martinović prije četiri godine je dala intervju za IN magazin u kojem je otkrila što bi napravila svojem tadašnjem dečku Petru Graši, sada već bivšem, da je odluči oženiti, ali i prevariti.

Novinari su joj postavili škakljivo pitanje, što bi napravila da Petra uhvati u njihovom krevetu s ljubavnicom, a njen odgovor bio je iznenađujuć.

danijela martinovic i petar graso Izvor: Ivana Ivanovic/Pixsell

'Rekla bih mu, da vidim kakva nam je cura. Jel' nam zgodna? Mislim, to je u tom trenutku naša cura', kroz smijeh je tada odgovorila Danijela.

Povezane vijesti

Iako su više od dva desetljeća bili u vezi, odavno su znali da neće stati pred oltar. Danijela je priznala da ih mediji 'ovjenčaju' svaki put kad odjene bijelu haljinu.

'Kad bi Grašo počeo inzistirati da se vjenčamo, odmah bih pobjegla iz stana', odgovorila je tada za IN magazin.

petar grašo i danijela martinovic Izvor: Story

 Podsjetimo, njena dugogodišnja veza s Grašom stigla je u fokus javnosti nakon što se pročulo da je isti u vezi s kćeri Tončija Huljića, Hanom Huljić.

Od tada mediji ne prestaju pisati o novoj vezi, ali ni o Danijelinoj s Petrom zbog nagađanja što se dogodilo da je tako duga veza 'puknula'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals