Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANIJELA PRIZNALA DA LJUBAV S GRAŠOM NIJE BILA NA PRVI POGLED: 'Nije mogao smisliti ni mene ni Tončija Huljića'

Danijela Martinović u ranijem intervjuu priznala je kako se ni ona ni Petar Grašo jedan u drugog zaljubili na prvi pogled.

Danijela Martinović, Petar Grašo Izvor: Ivana Ivanovic/Pixsell

Još jedan dan je prošao, još jednom mjesec došao...

Domaći medijski svijet je 'stao' nakon što su DanijelaMartinović i PetarGrašo ove godine obznanili javnosti da su prekinuli svoju 24 godine dugu vezu, a 'okrenuo se naopačke' kada je 'iscurilo' da se Grašo viđa s HanomHuljić, kćeri Tončija Huljića, inače njegovog bliskog prijatelja.

petar graso i hana huljic Izvor: Pixsell

 Njegova dugogodišnja bivša dala je naslutiti da joj ta veza ne smeta iako nije direktno komentirala novu ljubav Petra Graše. Susjedi su je viđali dobro raspoloženu, a niti na Instagramu ne izgleda kao da je ove vijesti 'diraju'.

Ipak, još nedavno je u intervjuu za 24sata priznala da su joj najveći strahovi upravo onaj 'od samoće i strah od napuštenosti'.

Pošto je u tom trenutku više od dva desetljeća bila u vezi s našim poznatim pjevačem, dala je savjet kako održavati tako dugu vezu.

Povezane vijesti

 - Najteže je kad prepustite da vam veza upadne u rutinu, na vezi treba raditi, treba ju održavati, kao i sve ostalo. Najljepše je što većinu stvari ne trebaš objašnjavati, pričati, tražiti niti zahtijevati. Sve se, većinom, rješava samo pogledom - kazala je tada Danijela.

Je li Petru i Danijeli veza pala u rutinu iz koje se jednostavno nisu mogli izvući vjerojatno nikad nećemo saznati, ali iz spomenutog intervjua doznali smo koliko im je dugo trebalo da se odvaže biti u vezi.

danijela martinovic Izvor: Screenshot YouTube

 Grašo ju je prvi put primijetio kad je pjevala pjesmu 'Nostalgija', no priznala je kako to nije bila ljubav na prvi pogled.

- Nije me mogao smisliti nakon te pjesme, ni Tončija Huljića ni mene. Mi smo tada s 'Nostalgijom' pobijedili na Dori, a on je bio na drugom mjestu. Tonči i ja ga zezamo da nam gleda u leđa od samog početka. Prvi put sam ga primijetila kada je došao svirati u ‘Magazin’ umjesto Tončija. Susret je bio brzinski, gotovo da se nismo ni primijetili. To nije bila ljubav na prvi pogled - rekla je.

Podsjetimo, Danijela je na Eurosongu je nastupala dva puta, 1995. i 1998. godine.

Povezane vijesti

Magazin

Royals