KRITIKE PLJUŠTE, ALI NJU NE DIRA: Iako za Georginu kažu da samo zna uživati u luksuzu, ona kao šlag na tortu objavi ovo

Otkako je svjetlo dana ugledao dokumentarac o Georgini Rodriguez, pisanja o njoj ne prestaju.

Profimedia

I ako niste popratili na Netflixu, sigurno ste na društvenim mrežama i u medijima uočili da se posljednjih nekoliko dana učestalo piše o životu Georgine Rodriguez, djevojke jednog od najboljih nogometaša današnjice - Cristiana Ronalda.

A zašto baš sada? Zato što je nedavno svjetlo dana ugledao njezin dokumentarac 'Ja sam Georgina' u kojem je opisan njezin život prije svjetske slave, upoznavanje Ronalda pa onda i sav glamur koji je uslijedio nakon.

Profimedia 

Ipak, kritike su više negativne nego pozitivne, a gledatelji su većinski revoltirani jer se govori o nekome tko pretjerano nije poseban ni po čemu, već je slavu stekao zbog svog partnera. Na IMDb-u dokumentarac trenutno nosi prilično slabu ocjenu, 3.8, a komentari dovoljno govore za sebe. 'Dakle, ovo je nešto što se doima kao priča ni o čemu posebno, osim činjenici da je u njemu Ronaldova cura. Evo u čemu je stvar. Nemam ništa protiv njezinog rada ili činjenice da je influencerica, pretpostavljam da je popularna u Portugalu i to je u redu. Ali ona je previše plitka i malo toga zna, a prilično je i dosadna. Molim vas, prestanite snimati emisije o plitkim ljudima koji su poznati po tome što su poznati, ali nemaju ništa za ponuditi osim pokazivanja svog lica i svoje Gucci i Versace odjeće i nakita', napisao je jedan gledatelj.

'Mislim da ona ne zaslužuje film, jer ona je, zapravo, nitko. Razumijem, ona je Cristianova partnerica, ali je Cristiano taj koji je slavna osoba i naporno radi da dobije novac koji troši. S njezinog Instagrama može se vidjeti da je dosadna domaćica koja objavljuje svoje luksuzne torbice. To je to. To rade Kardashiani. Ne bavi se nikakvim dobrotvornim radom, brine samo o sebi. Nezanimljivo', dodao je drugi gledatelj.

Profimedia 

'Ovo je neukusno i neugodno za gledati. Pogotovo ljude koji okružuju ovu damu bez osnovne kulture koja pokušava pokazati svoje bogatstvo. Nisam siguran sviđa li se ikome ova nezainteresirana, razmažena dama koja nosi dodatke s etiketom Guccija. U ovom dokumentarcu nema ništa zanimljivo, osim nevjerice što je oko nje toliko lažnih ljudi', obrazložio je gledatelj.

A iako su mnogi njezino razbacivanje luksuzom itekako ocrnili, Georgina uživa u gledanosti svog dokumentarca pa kakvi god komentari bili. Tako je na svom Instagramu sada objavila Story na kojem se vidi njezina Hermes Birkin torba, ujedno i najskuplja na svijetu, bijela bunda i veliki dijamantni prsteni.

Instagram 

A prije nekoliko dana, čak je i njezina obitelj kritizirala pojavu svoje Georgine, točnije to je učinila njezina polusestra Patricia Rodriguez čiji je otac Jorge bio i Georginin otac.

34-godišnja Patricia izjavila je na španjolskoj televiziji da ju je bivša radnica u trgovini, sada uspješna manekenka i influencerica, izbrisala iz svog života nakon smrti njihova oca 2019. godine.

Polusestra, koja živi u istočnom španjolskom gradu Castellonu, rekla je za popularni zabavni program Telecinco Sabado Deluxe: 'Prije tri godine, moj otac je umro u Argentini od zatajenja srca, a moja sestra se nije ni ponudila da mi plati avionsku kartu znajući da nemam novac kako bi otišla na sprovod'.

Instagram 

Tijekom pitanja i odgovora s voditeljicom i novinarima u emisiji, dodala je: 'Sretna sam što je Georgina dobro, ali voljela bih da me uzme u obzir, da ne zaboravi da postojim'.

Više fotografija Georgine i Cristiana, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo su u vezi od 2016., a upoznali su se u dućanu