Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠUŠKALO SE DA MU MAMA I SESTRA TO BRANE: Ronaldo napokon otkrio hoće li oženiti Georginu i kada

Autor Antonia Hrvatin

Iako su svi mislili da majka Cristiana Ronalda svog sina pokušava odgovoriti od braka s Georginom Rodriguez, sada je i on napokon progovorio o tome kada bi mogla zazvoniti svadbena zvona.

 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo zajedno su od 2016. godine Izvor: Profimedia

I dok svijet ne prestaje brujiti o novom dokumentarcu 'Ja sam Georgina' u kojem glavnu ulogu ima dugogodišnja djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, poznata obitelj uživa u Dubaiju.

Na ovu je egzotičnu lokaciju nogometaš svoju djevojku poveo kako bi proslavila svoj 28. rođendan, a lijepa je Georgina na svom Instagramu objavila fotografiju s plaže na kojoj je u prvom planu bio njezin, sada već i poveći, trudnički trbuščić.

 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na odmoru u Dubaiju Izvor: Instagram

A iako izgleda kao par živi pravu bajku, svjetski su mediji često pisali da Ronaldova majka nema najbolje mišljenje o svojoj budućoj snahi. Naime, 67-godišnja Dolores Aveiro navodno ne vjeruje da Georgina zaista voli njezinog sina, već da je s njim zbog novca i lagodnog života.

Mnogi čak smatraju da je upravo Dolores razlog zbog kojeg par još uvijek nije stao pred oltar. Ipak, u gore spomenutom dokumentarcu, Ronaldo je otkrio da postoje velike šanse da će uskoro oženiti svoju izabranicu. 'Uvijek sam govorio Georgini da će se to dogoditi kada sve 'klikne' kada su naši životi u pitanju i ona zna o čemu govorim', rekao je Ronaldo.

'Može se dogoditi za godinu dana, za šest mjeseci ili za mjesec dana. Tisuću sam puta siguran da će se dogoditi', zaključio je.

Inače, par je zajedno od 2016. godine, a prvi su se put sreli u dizajnerskoj trgovini Gucci u Madridu. 'Kada sam izlazila iz dućana, vidjela sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dječakom i nekoliko prijatelja, a ja stojim smrznuta', rekla je Georgina u dokumentarcu na što je Cristiano nastavio: 'Tada sam ušao i Gio je bila tamo. Bio je to onaj trenutak, kako se to kaže, kliknuli smo'.

Nekoliko mjeseci kasnije, kada ju je pozvao na večeru, iskre su frcale. 'Na putu do restorana naše su se ruke dodirnule i činilo se kao da to nije bio prvi put. Ruke su mu bile poznate... Savršeno su pristajale mojima', ispričala je Georgina.

 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo zajedno su od 2016. godine. Izvor: Instagram

'Kad su nam se ruke dodirnule, bio je to jedinstveni trenutak', potvrdio je Ronaldo. 'U početku nisam mislio da će biti ovako snažno, da ću se zaljubiti u nju, nisam to očekivao iskreno, ali onda sam nakon nekog vremena osjetio da je ona žena mog života, priznao je nogometaš.

Više fotografija para, pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image