BERNARDIĆ ZARUČIO IMUĆNU LJEPOTICU IZ SLAVONIJE? Njeni roditelji imaju nekretnine diljem Hrvatske

Domaći političar Davor Bernardić navodno je novu ljubav pronašao u lijepoj Senki Zavišić iz slavonskog mjesta Čepina.

Instagram

Bivšem predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću su čini se, krenule cvjetati ruže u privatnom životu. Naime, kako prenosi Dnevno.hr, već je neko vrijeme u ljubavnoj vezi s atraktivnom Slavonkom iz Čepina - Senkom Zavišić.

Svoju izabranicu skriva od javnosti, ali su mještani slavonske općine primijetili njegove učestale posjete kod jednog lokalnog HDZ-ovca. A kako navedeni portal piše, par se navodno i zaručio.

Oni koji poznaju Senku, kažu za nju da je školovana i iznimno inteligentna mlada dama, a njezini su sugrađani dodali da je nedavno i doktorirala te da predaje na jednom fakultetu. Čepinci kažu da je Bernardićeva draga jako dobra djevojka, otvorena i spremna svima pomoći. Također, dodaju da nije nimalo prepotentna iako bi, s obzirom na obiteljsku imovinu, itekako mogla biti. Naime, Zavišići su navodno imućna i poduzetnička obitelj koja se, uz ostalo, bavila proizvodnjom sokova.

Kako piše Dnevno.hr, Zavišići su, prema podacima iz Poslovne Hrvatske, povezani s čepinskom tvrtkom Eureka čiji su vlasnici Mislav i Danica Zavišić. Senka je u obiteljskoj tvrtki članica Uprave, dok je kao direktorica tvrtke navedena Željka Zavišić.

Portal, također, navodi da je Senkina obitelj nedavno sagradila i vilu u Vodicama, kao i da posjeduju kuću s bazenom u Slavoniji, stanove u Makarskoj te dva stana u Zagrebu. 'Oni su bogati generacijama', rekao je mještanin i dodao kako je ta obitelj, sve što je postigla, postigla predanim radom.

Inače, Bernardić se 2019. godine razveo od bivše supruge Irene nakon osam godina braka, a javnost je o tome obavijestio putem službene e-pošte SDP-a. 'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete', napisao je Bernardić koji nikada nije otkrio razlog koji stoji iza razvoda.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

Njihova je ljubav započela još za vrijeme studentskih dana. Irena je bila studentica ekonomije te je trebala pomoć s matematikom. Bernardić je bio vrhunski znalac s brojkama kao student fizike na PMF-u te joj je odlučio držati instrukcije. I tako je sve započelo... Vjenčali su se u crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Zagrebu 2011. godine nakon devet godina veze.