Jučer je domaćim medijima apsolutno podivljala vijest o proslavi 33. rođendana bivše domaće misice Barbare Ljiljak.

U jedan je zagrebački restoran zvala najbliže prijatelje, a veselu je družinu uveseljavao popularni srpski pjevač Saša Matić. A osim same proslave, mnogo se pisalo o luksuznom poklonu koji je bio parkiran ispred restorana - nepropisno. Naime, manekenku je dočekao srebrni Porsche ukrašen velikom, ružičastom mašnom, dok su registracijske tablice bile sakrivene ispod bijele tkanine. Upravo su 'nevidljive' tablice i nepropisan parking privukli pažnju policije koja je u jednom trenutku intervenirala na proslavi.

Rođendanska proslava Barbare Ljiljak
privatna arhiva 

A kako to inače biva, veoma se brzo domaća javnost krenula zanimati za ljubavni život lijepe Barbare. Iako je navodno slobodna, svoju privatnost čuva kao zmija noge, a na zaključanom Instagram profilu prati je samo nešto više od 100 ljudi.

Ipak, prošle se godine šuškalo da lijepa Splićanka ljubi srpskog milijunaša Jugoslava Karića koji se već godinama nalazi na listi najbogatijih Srba. Ono što je zanimljivo - upravo u vrijeme kada je poduzetnik podnio papire za razvod od dizajnerice interijera Elene Karaman Karić nakon 15 godina braka, vijest da ljubi Barbaru proširila se regionalnim medijima.

'Jugoslav i ja nismo u vezi, mi smo samo i isključivo prijatelji. Iznimno ga cijenim i poštujem, a navodi o tome da smo u ljubavnoj vezi su neistiniti', rekla je tada bivša misica za Telegraf.rs.

Barbaru Ljiljak povezivali su sa srpskim biznismenom Jugoslavom Karićem
Instagram: Goran Matijašec 

Inače, u listopadu 2019. godine Barbara je nakon osam godina veze raskinula zaruke s poduzetnikom Filipom Romićem. Kako su tada pisali domaći mediji, misica, koja 2015. godine zbog ozljede ruke u konačnici nije predstavljala Hrvatsku na natjecanju ljepote u Las Vegasu, shvatila je da veza s poduzetnikom ipak nema budućnosti te se odlučila posvetiti modelingu i vlastitoj karijeri.

S druge strane, Jugoslav i Elena, zajedno imaju sina Simona, a  razveli su se početkom 2021. godine. Srpski su mediji tada pisali da je bivši par počeo mahnito prodavati zajedničku imovinu i nekretnine kako bi čim prije prodali sve što ih povezuje nakon razvoda.

Upravo je dinastija Karić jedna od najbogatijih obitelji u Srbiji. Njezin 'začetnik', Bogoljub Karić, sa suprugom je Milankom dobio četvero djece - sina Nebojšu te kćeri Nadeždu, Jelenu i Danicu. Četvero Karićevih nasljednika previše se ne eksponira, ali su medijima zanimljiva djeca i drugog brata Karić, Dragomira, koji je dobio sina Simona i kći Danijelu. Upravo je Simon napravio pravi spektakl kada se prije nekoliko godina oženio manekenkom Tamarom Nikolić. Svadba je navodno koštala 100 tisuća eura, a između ostalih, zabavljale su ih pjevačke zvijezde Haris Džinović i Aca Lukas. U međuvremenu su se razveli, a navodno su oboje bili previše usmjereni na svoje karijere.

U medijima se često spominje i ime Danijele Karić, koja je nakon braka s nogometašem, u ljubavne vode uplovila s koreografom i plesačem Ivanom Mileusnićem. Prije nekoliko ih je godina zadesila tragedija kada je Danijela u četvrtom mjesecu trudnoće izgubila bebu. 'Djeca rastu sa svojim vršnjacima u obitelji, to je lijepo gledati. Izgubili smo princezu kojoj smo se radovali, ništa nije ukazivalo na to, ali Danijela i ja vjerujemo u Boga i sigurni smo da postoji razlog zašto se to dogodilo', rekao je tada Ivan.

Sreten Karić, treći brat Bogoljubov, preminuo je 2017. godine i ostavio iza sebe četvero djece - sinove Gorana, Bojana i Stefana te kći Gordanu. Ipak, najviše se pisalo o Bojanu Kariću koji je neko vrijeme uživao u ljubavi s pjevačicom Jelenom Karleušom. U braku su bili nekoliko mjeseci, a razveli su se 2005. godine.

Jelena Karleuša i Bojan Karić bili su u kratkom braku
YouTube 

Par su pratili razni novinski napisi, a nedavno je, sedamnaest godina kasnije, u obranu Jelene stala je sestra Bojana Karića.

'Sigurno se nije udala za njega zbog novca, već su se voljeli. Ima djevojaka koje se žele pridružiti našoj obitelji za novac, ali Jelena nije jedna od njih. S njom sam se jako dobro slagala, bila mi je jedna od najdražih snaha. Karleuša je privatno jako pristojna i draga osoba, uvijek mi je pokazivala poštovanje, nemam ništa ružno za reći o njoj. Imala sam lijepo mišljenje o njoj i još ga imam', rekla je Danijela Karić za Informer.