DOK JOJ SESTRU NAPADA SVIJET, ONA BIRA VILU: Najmlađa milijarderka izašla prvi put nakon poroda, a sada sigurno žali

Kylie Jenner i njezina majka Kris Jenner obilazile su jednu nekretninu u Californiji, ali čini se da nisu očekivale posjetitelje koji su ih iznenadili novim fotografijama.

Profimedia

Nema dana kada se u svjetskim medijima ne piše o najpoznatijoj reality obitelji svijeta - obitelji Kardashian-Jenner.

Trenutno je u fokusu starija sestra Jenner, Kendall, koja je nedavno na Instagramu objavila gole fotografije. Naime, priliku je iskoristila za novo izdanje britanskog i-D magazina za koji je pozirala u nizu oskudnih izdanja, među kojima se našla jedna fotografija na kojoj je potpuno obnažena. Mnoge je začudilo to što se Kendall odlučila potpuno razodjenuti, no čini se da s golotinjom nema problema.

Uz mnogo pozitivnih komentara koji su podržali njezinu slobodu, bilo je i onih koji njezin potez nisu okarakterizirali potvrdno. Razlog? Zašto ona može postavljati golišave fotografije, a drugi korisnici to ne mogu jer 'ne slijede pravila ponašanja u Instagram zajednici'? Tema je to o kojoj bi se dalo mnogo raspravljati, ali ono što je sigurno, Kendallino je golo tijelo trenutno maknulo pažnju s njezine mlađe sestre Kylie koja je nedavno rodila svoje drugo dijete, sina Wolfa.

S reperom Travisom Scottom prije četiri je godine dobila prvu kćerkicu Stormi, a zanimljivo je kako je upravo malena svoj rođendan proslavila 1. veljače, samo dan prije nego što je na svijet došao Wolf.

Instagram 

Najmlađa članica obitelji Kardashian-Jenner i svoju je drugu trudnoću gotovo do samog kraja uspjela održati u tajnosti, a iako ju je potvrdila u rujnu prošle godine, nije se mnogo o njoj oglašavala.

Instagram 

Otkako je rodila, njezin Instagram prilično je u tišini, ali sada su je paparazzi uslikali prvi put nakon poroda. S majkom Kris Jenner obilazila je jednu nekretninu u Californiji, iako nije jasno je li ona već u njezinom vlasništvu ili je tek razmatra kupiti.

Jennerica, kao i njezina majka, odjenula je prilično casual all-black kombinaciju te na glavi nosila kapu kojom je sakrila lice. Ovo je jedno od rijetkih Kylienih izdanja u kojima izgleda kao obična djevojka iz susjedstva, a ne kao najmlađa milijarderka svijeta pa ni ne čudi što joj sigurno nije bilo drago da je paparazzi fotografiraju.

Njezine najnovije fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Kris Jenner i Kylie Jenner biraju novu nekretninu