Kylie Jenner je na svom Instagram profilu otkrila ime koje je dala svom prvom sinu. 

Mnogi su se začudili odabirom, iako je njezina obitelj poznata po neobičnim imenima djece. North, Reign, Saint, Dream i Chicago, imena su djece u Kardashian obitelji.

Kylie Jenner je, nakon kćerkice Stormi, odlučila svoje drugo dijete nazvati Wolf Webster. 

Kylie Jenner rodila drugo dijete
Instagram 

Ime je objavila na svom Instagram storyju, kako bi svojih 310 milijuna pratitelja obavijestila o rođenju sina. 

Kao što već možete pretpostaviti, Vuk je srpska verzija ovog imena i vrlo je popularna kod susjeda posljednjih godina.

Legenda o muškom imenu Vuk potječe iz staroslavenskog vjerovanja, koje se prenosilo s koljena na koljeno, a prema kojem su vještice i druga zla mitska bića ubijali tek rođenu mušku djecu.

Kako bi zaštitile svoju djecu, majke su novorođene sinove nazivale po divljoj životinji. Ime Vuk je trebalo zastrašiti zle sile i zaštititi mušku djecu od umiranja ili smrtonosnih bolesti. Tada se smatralo da smrtonosne bolesti dolaze od zle sudbine ili da su djelovanje zlih duhova, vila i čudovišta. 

Kylie Jenner oglasila se povodom rođenja djeteta i otkrila ime.
Instagram 

Najpoznatiji Vuk među Slavenima, bio je tvorac ćirilične abecede i sakupljač mnogih važnih narodnih umotvorina, Vuk Stefanović Karadžić. Vjeruje se da je Karadžić ime dobio zbog vjerovanja da će ga majka tako zaštititi od spomenute zle sudbine muške djece. Sva njegova braća su umrla od neizlječivih bolesti, neposredno nakon rođenja. 

Kylie Jenner je rođenje djeteta skrivala nekoliko dana, a onda su novopečeni roditelji u isto vrijeme objavili sretne vijesti na društvenim mrežama. 

Kylie Jenner i Travis Scott sina su nazvali Wolf Webster
Instagram (@kyliejenner) 

Kylie i Travis su u veljači 2018. dobili kćer Stormi, a godinu dana kasnije prekinuli su i ostali bliski prijatelji, no par se prošle godine pomirio, što je izvor blizak paru potvrdio za E! News i rekao da su još uvijek ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Zanimljivo jesz da je njihov tek rođeni sin rođen samo jedan dan nakon rođendana starije sestre Stormi.

Više fotografija Kylie Jenner i Travisa Scotta pogledajte u galeriji.

Profimedia Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djece