I dalje svijet bruji o tragediji koja se dogodila na glazbenom festivalu Astroworld u Houstonu tijekom koncerta Travisa Scotta kada je poginulo nekoliko osoba, a tko zna koliko ih je povrijeđeno tijekom stampeda koji je nastao.

Na tom je koncertu bila i Travisova djevojka, Kylie Jenner, koja je stigla sa sestrom Kendall, a iako su tvrdile da su za tragediju saznale tek kasnije, u stranim medijima počele su kružiti izjave svjedoka s koncerta koji tvrde da su sestre već znale što se dogodilo jer su prošle pokraj tijela i sakrile svoj identitet.

Kylie Jenner i Travis Scott
Profimedia 

'Kendall i Kylie su oko sebe imali šest čuvara. Nakon što se tragedija dogodila, sestre su primjetile tijela nastradalih i ljudi koje su reanimirali i spašavali', ispričao je svjedok. 'Spustile su glave i trudile su se da im nitko ne vidi lica. Bile su pokrivene da nitko ne vidi njihovu reakciju, nosile su maske i kapuljače. Jedan je muškarac ispred njih iznesen na nosilima', dodao je izvor. I Travis je tvrdio istu stvar i, naravno, uhvaćen je u laži...

Sada je svijet šokirala informacija da je i ozlijeđeni devetogodišnjak, koji je bio jedan od najmlađih povrijeđenih, ipak preminuo. Ezra Blount bio je u induciranoj komi i nije preživio, a njegova je obitelj već podigla optužnice protiv repera i organizatora festivala.

A sve je to itekako utjecalo na karijere Kylie i Travisa. Naime, velik je broj časopisa povukao naslovnice s poznatim parom, a posljednji je u nizu bio čuveni 'W magazine'. Iako je već isprintan i u procesu distribucije širom SAD-a, uredništvo pokušava na sve moguće načine spriječiti isporuku, a navodno čak zovu i vozače kamiona da ne isporuče izdanja.

'To je najmanje što možemo učiniti', rekli su iz časopisa. 

Također, neki zaposlenici 'Kylie Cosmeticsa' tvrde da je u kompaniji prodaja drastično pala, pogotovo nakon dječakove smrti i vijesti da je Kylie prolazila kraj tijela. 'Kylie je trudna i treba joj mir, a ovo sve je bio ogroman udarac, kako na njezinu obitelj, tako i na biznis. Naravno, neće propasti, ali činjenica je da će ovo biti ogromna mrlja na njihovim imenima', rekao je navodno jedan od izvora. 

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Profimedia Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djece