Ljubavni život Kylie Jenner (24) uvijek je intrigirao javnost baš kao i onaj njezinih sestara, a čini se da se zadnjih godina odlučila skrasiti i šuška se da se udala.

Reality zvijezda očekuje drugo dijete s reperom Travisom Scottom (30) s kojim je dobila kćer Stormi (3), no dok njemu nije dala drugu priliku, povezivali ju se s palestinskim modelom Faijem Khadrom (30). Par je oduševio za prošlu Noć vještica kada su uskladili svoje kostime i Kylie se čak šalila da želi imati s njim obitelj.

Dijelila je i fotografije s Faijem na Instagramu, a kasnije se predomislila i nijekala njihovu vezu. Khadra je 2017. snimljen kako se drži za ruke s Jordyn Woods, nepoželjnom osobom za klan Kardashian-Jenner. Naime, ona je nekad bila Kyliena najbolja prijateljica dok se nije saznalo da ima aferu s Tristanom Thompsonom, dečkom njene sestre Khloe Kardashian.

Glasine o vezi Jenner i modela se počelo pričati u lipnju 2020. kada je ona podijelila seksi fotografije u donjem rublju na kojima se naziralo rame tajnovitog muškarca. Usto je u kolovozu 2020. otišla u Pariz s Faijem što je otkrila na svojim Instagram storyjima.

Kao prva ozbiljna veza Kylie često se navodi ona s reperom Tygom (31), a njihove tri zajedničke godine su bile prilično turbulentne. Jenner se svađala s majkom njegovog sina Kinga Caira (9), starletom Blac Chynom koja je kasnije dobila kćer Dream s njezinim polubratom Robom Kardashianom. Šuškalo se da reper i reality zvijezda očekuju dijete te su imali neugodne javne prekide.

Upoznali su se u studenom 2011. na proslavi 16. rođendana njene sestre Kendall kada je Kylie imala 14 godina, a Tyga 21. Prvi put se reper pojavio na Kylienom Instagramu u srpnju 2014. i proslavio je mjesec dana kasnije 17. rođendan s njom. Nekoliko dana kasnije je Tyga raskinuo zaruke s Chynom i njegova veza s reality zvijezdom je postala službena u listopadu kada su se zajedno maskirali za Noć vještica. Tvrdili su da su samo prijatelji, iako je bilo očito da su skupa.

Tyga i Kylie Jenner
Instagram 

Prestali su to skrivati kada je ona navršila 18 godina i reper joj je poklonio Ferrari vrijedan 320.000 dolara (oko tri milijuna kuna). U rujnu 2016. Kylie je pokazala zaručnički dijamantni prsten i otkrila da se planiraju vjenčati. Ipak, dan svadbe nikad nije došao i ona je viđena u društvu Travisa na glazbenom festivalu Coachelli 2017.

Da je sin Willa Smitha, Jaden Smith (23) bio prva Kylieina ljubav i bili su skupa 2013., vjeruje veliki dio javnosti. Jaden je zapravo upoznao reality zvijezdu s nekadašnjom najboljom prijateljicom Jordyn Woods.

Jenner je poricala da je u vezi sa Smithom i rekla da joj je samo dobar prijatelj. Pravdala se da joj je bio pratnja na maturalnoj večeri jer nije imala dečka. Dvije godine kasnije Kylie je imala gadnu javnu svađu s Jadenovom tadašnjom djevojkom Amandlom Stenberg. Naime, Amandla ju je izvrijeđala jer je imala pletenice poznate pod nazivom 'cornrows', specifične za afroameričku kulturu.

Kylie Jenner i Jaden Smith
Profimedia 

Javno joj je odgovorila na Instagramu. 'Idi se druži s Jadenom ili nešto', poručila joj je. No to nije uništilo odnos Kylie i Smitha jer su godinu dana kasnije viđeni skupa na koncertu Justina Biebera.

Jenner je kratko ljubila i pjevača Codyja Simpsona koji je kasnije bio i s Miley Cyrus. Njihova veza je bila prije popularnosti Instagrama pa nema baš fotografija kao dokaza, no on se u jednoj emisiji šalio o njihovom prekidu.

'Cijela Kody stvar nije funkcionirala za mene', komentirao je dosjetku da je mogao postati član obitelji Kardashian. Cody je ljubio i manekenku Gigi Hadid.

Cody Simpson
Profimedia 

Ipak, prvi dečko reality zvijezde je bio umjetnik Ramsey IV. Bili su skupa od 2008. do 2011. što znači da je njihova veza počela kada je ona imala 12 godina, a on 13. Pohvalio se 2011. da su zajedno tri godine.

Svojedobno se proširila glasina da je Kylie 'pala' na svog tjelohranitelja Tima Chunga te da je on otac njezine kćeri Stormi. Ona je to preko svog tima za odnose s javnošću odlučno porekla.

Više fotografija Kylie Jenner i njezine fizičke transformacije pogledajte u galeriji.

Profimedia Kylie Jenner kroz godine