Kylie Jenner (24) uspješno je krila prvu trudnoću i rođenje kćeri, a dolazak druge bebe su njezini zaluđeni obožavatelji uspjeli otkriti na bizaran način zahvaljujući njezinim noktima na jednoj snimci.

Dotada je reality zvijezda uspješno sve tajila i tek su njena obitelj i bliski prijatelji znali da će ona i reper Travis Scott (30) dobiti prinovu. Nakon što se neko vrijeme šuškalo o njenoj trudnoći, Kylie je potvrdila da je sve istina, ali je detalje zadržala za sebe.

Kylie Jenner i Travis Scott su uspješno krili prvu trudnoću sve do rođenja kćeri Stormi, a s drugom im to nije uspjelo.
Instagram 

Ipak, prvi put je bila uspješnija i do samog kraja je tajila trudnoću, a emotivnim videom na YouTubu pokazala je kako je sve izgledalo, od prvog dana do porođaja. Iako se i tada šuškalo da očekuje dijete sa svojim dečkom Travisom, nije bilo konkretnih dokazala, a Jenner se rijetko pojavljivala u javnosti.

Ovog puta je njezinu trudnoću u drugi plan stavila užasna tragedija na koncertu njenog partnera, repera kada je poginulo 10 ljudi na festivalu AstroWorld. Neko vrijeme se zbog toga Kylie nije oglašavala na društvenim mrežama, a sada su obožavatelji uvjereni da je rodila.

Dokaz za to im je fotografija Travisa Barkera, dečka Kourtney Kardashian, odnosno jedan detalj. Naime, na slici na kojoj vlada božićna atmosfera su knjige, čokolade, cvijeće, Grinch na televizoru i bočica za bebe. Fanovi su odmah istaknuli da je iste takve bočice Kylie koristila kada se rodila njezina kći Stormi u veljači 2018., a zanimljivo je da su ona i njen dečko Scott proveli Božić kod Kourtney. 

Fanovi su uvjereni da su Kylie Jenner i Travis Scott dobili drugo dijete zbog fotografije na Instagram storyju Travisa Barkera.
Instagram 

Uvjereni su da je reality zvijezda rodila, a pitaju se je li riječ o djevojčici ili dječaku. Dodatni dokaz za to im je i što su početkom mjeseca procurile fotografije para koje su prodali jednom časopisu, no sve je povučeno nakon tragedije na Astroworldu. Na njima je Kylien trbuh jako velik te su sigurni da je u studenom bila u devetom mjesecu trudnoće.

Još jedan dokaz je bila i snimka Khloe Kardashian na kojem se vide najmlađi članovi njihove obitelji s Djedom Mrazom i Stormi je jedina koja nosi zaštitnu masku za lice.

Kći Kylie Jenner, Stormi nosi zaštitnu masku na obiteljskom druženju.
Instagram 

 Preostaje samo čekati da saznamo jesu li obožavatelji opet bili u pravu.