Očekivano, još jedna pandemijska godina zaslužna je za svojevrsni 'baby boom' u svijetu zvijezda. 

Od Maje Šuput do Borisa Johnsona, u nastavku doznajte koje su slavne osobe ove godine proširile svoju obitelj.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Pjevačica Maja Šuput postala je majka u 42. godini. Sredinom ožujka carskim je rezom na svijet donijela svoje prvo dijete, sina Blooma.

Nekoliko dana nakon poroda, par je otkrio neobično ime koje je nadjenuo sinčiću, čime su izazvali lavinu reakcija.

Monika i Fran Olujić

Nekadašnja voditeljica i poznati odvjetnik u listopadu su dobili  svoje prvo dijete, sina Ivana, pet mjeseci nakon vjenčanja.

Monika i Fran Olujić u šetnji gradom
Filip Hofer 

Moniki je to treće dijete, dok Fran prvi put uživa u čarima roditeljstva.

Leona Paraminski i Tin Komljenović

Zagrebačka glumica koja već godinama živi u Kaliforniji postala je majka u 43. godini. U rujnu je na svijet donijela kćerkicu Liv, i to u istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle rodila kćer Lilibet.

Iva Šarić i Bruno Petković

Voditeljica i nogometaš proljetos su dobili svoje prvo zajedničko dijete, sinčića Adriana. Iva Šarić iz braka s Jerkom Lekom ima dva sina, devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona.

Lana Gojak Bajt i Siniša Bajt

Redatelj i glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Ne daj se, Nina' postali su roditelji 1. kolovoza, kada je na svijet došla njihova kćerkica Pina.

'Pina Bajt. 1.8.2021. Mama i tata su potpuno odlijepili na tebe', napisala je ponosna mama na Instagramu nekoliko dana nakon porođaja.

Marija Omaljev-Grbić i Miraj Grbić

Glumački par dobio je kćerBillie sredinom listopada. Marija Omaljev-Grbić rodila je u Los Angelesu, baš poput kolegice Leone Paraminski.

Scarlett Johansson i Colin Jost

Američka glumica postala je majka u kolovozu u 37. godini života. Rodila je sina Cosma, koji je stigao kao kruna njezina braka s komičarem Colinom Jostom.

Colin Jost i Scarlett Johansson
Profimedia 

Alicia Vikander i Michael Fassbender

Glumački par koji jako drži do svoje privatnosti u 2021. je dobio svoje prvo dijete, gotovo četiri godine nakon vjenčanja. Još uvijek nisu otkrili spol djeteta niti kada je točno rođeno.

Michael Fassbender i Alicia Vikander
Profimedia 

Boris i Carrie Johnson

Britanski premijer i njegova supruga 9. prosinca su dobili svoje drugo zajedničko dijete, 'zdravu curicu' kojoj su dali ime Romy. Johnsonu je to sedmo dijete s tri različite žene.

Boris i Carrie Johnson
Profimedia 

Kirsten Dunst i Jesse Plemons

Glumački par u svibnju je dobio svoje drugo dijete, sina Jamesa Roberta. Prvog sina Ennisa slavni supružnici dobili su u svibnju 2018.