Nedavno je najmlađa milijarderka na svijetu, Kylie Jenner, svoju obitelj povećala za još jednog člana. Naime, nakon 4-godišnje Stormi, Travis Scott i ona dobili su sina kojeg su nazvali Wolf.

Mnogi su se začudili odabirom imena iako je njezina obitelj dobro poznata po neobičnom ukusu kada je o tome riječ. Saint, North, Psalm, True pa i Stormi, imena su koja su svojevremeno šokirala javnost pa od tada kao da svi i očekuju da će novi članovi obitelji nositi sve samo ne klasična imena.

Kylie Jenner nedavno je rodila drugo dijete
Instagram 

Najmlađa članica obitelji Kardashian-Jenner i svoju je drugu trudnoću gotovo do samog kraja uspjela održati u tajnosti, a iako ju je potvrdila u rujnu prošle godine, nije se mnogo o njoj oglašavala. Zanimljivo je da je njezina prva kćerkica Stormi proslavila svoj četvrti rođendan 1. veljače, samo dan prije nego što je na svijet došao maleni Wolf.

Kylie Jenner i Travis Scott dobili su dvoje djece
Instagram 

A iako je ime Storminog brata već neko vrijeme poznato, sada se zna i njegovo srednje ime. Naime, kako piše E!News, Kylie i Travis odabrali su ime Jacques, ali nije ni to bez razloga - Jacques Bermon Webster II. pravo je ima repera Travisa Scotta.

Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djece
Instagram 

Tako se već na društvenim mrežama mnogi šale da sin Kylie Jenner nosi jedno od najpopularnijih srpskih imena - Vuk pa ovo Žak kao da se savršeno uklopilo. 

Više fotografija Kylie i Travisa, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djece