Glavna vijest u Hrvata proteklih nekoliko dana bez premca je vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše.

Iako par o svom velikom danu nije govorio gotovo pa ništa te se o njemu malo toga znalo unaprijed, nakon što je trenutno najeksponiraniji par hrvatske estrade izrekao sudbonosno 'da', počeli su curiti detalji sa svih strana.

Vjenčali su se Petar Grašo i Hana Huljić
Jadran Babić 

Najviše se komentirala Hanina vintage vjenčanica, Grašini kumovi, točnije njih trojica, neobična svadbena torta, ali i mladenkina kuma, pjevačica Domenica Žuvela. Upravo je ona prije dva dana na svom Instagramu objavila fotografiju s Hanom te kratko i jasno opisala kako je bilo na vjenčanju godine.

'Jedan od sretnijih dana u mom životu. To ljubav je što je rijetko viđa. Moja Su', napisala je Domenica u opisu fotografije.

A sada je pjevačica na Storyjima svojim pratiteljima odgovarala na pitanja koja su joj postavljali u dm-u, a većina ih se, naravno, dotaknula upravo vjenčanja. Tako su joj poručili da objavi nekoliko najljepših fotografija iz tog dana, na što je ona otkrila da ih, nažalost, nema.

'Samo ću vam reći da osim ove i fotografije koju sam objavila, nemam niti jednu fotografiju s vjenčanja. Toliko mi je bilo dobro da se nisam sjetila uzeti mobitel', napisala je pjevačica ipak dodajući da je za jednu stvar napravila iznimku.

Domenica Žuvela bila je Hanina kuma na vjenčanju s Petrom Grašom
Instagram 

'Osim glasanja za Miju', rekla je Domenica misleći na Doru koja se tada odvijala i na kojoj je, na posljetku, upravo Mija Dimšić uzela pobjedničku titulu.

Više fotografija s vjenčanja Hane i Petra, pogledajte u našoj galeriji. 

Jadran Babić, Instagram Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se 19. veljače 2022. u Splitu